Bilde
Råstad Foods
Vi lesker deg!
Fermentert velsmakende te fra solrike Tønsberg i Vestfold

Vi er et lokalt Kombucha bryggeri i Vestfold, nærmere bestemt Tønsberg, som er levende opptatt av å inspirere til en sunnere livsstil gjennom velsmakende, frisk og fermentert drikke. I Vestfolds deilige skjærgård henter jeg inspirasjon til å utvikle Råstad Kombucha videre. Jeg, Heidi Råstad eier og daglig leder, startet i 2015 å lage Kombucha på kjøkkenbenken, jeg fant raskt ut at dette ville at flere skulle få smake.  Så jeg prøvde ut markedet i et halvt år, så stiftet jeg Råstad Foods AS i April 2016.  Da byttet jeg ut mine 8 liters glasskrukker til 50 liters tanker og flyttet produksjonen til mine foreldres kjeller. Og mine første kasser med Råstad Kombucha solgte inn til butikk 15 Juni 2016.  

Bare rene bær, frukt og urter

I dag har vi for lengst vokst ut av både kjeller og 50 liters tanker, og er i et større lokale og brygger kombucha på 1000 liters tanker. Kundemassen har økt jevnt og trutt, i dag har vi kunder i flere forskjellige segmenter.  Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha, som det friske og gode alternative til både brus og alkoholfritt dette er. Råstad Kombucha kan drikkes til enhver anledning, til alle årstider og i all slags vær. Og passer særdeles godt til mat. Og man kan lage fantastiske alkoholfrie drinker med Kombucha som en hoved ingrediens.

 

Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er tilsatt bare rene bær, frukt og urter. Dette er et godt produkt som kan være optimalt for kroppens naturlige funksjoner. Kombucha inneholder melkesyrebakterier som kan hjelpe på fordøyelsen.
Råstad Kombucha er helt uten tilsetningsstoffer og er ikke pasteurisert, derfor vil det danne seg små bakterie og gjærkulturer, og bær rester i flasken over tid. Dette er rett og slett et kvalitetsstempel. Etter endt fermentering er det lite sukker igjen, det har i tillegg omdannet seg til et type fruktsukker. 

Vi har tre smaker, Bringebær kombucha, Ingefær Kombucha og Rabarbra/ Jordbær Kombucha.

Etablert
2016
Område
Østlandet
Daglig leder Heidi Råstad
Produkter fra Råstad Foods
Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Vårt sortiment

Vi tilbyr et bredt sortiment som dekker behovene til profesjonelle kjøkken i hele landet. Produktene våre er valgt med tanke på kvalitet.

Artikkelbilde Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.