I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Primar AS
Primar AS er mest kjent for sin Ekte Bacalao. Retten er en av Norges mest solgte ferdigretter og Norges desidert mest solgte bacalao.

God mat blir laget fra bunnen av - med naturlige råvarer og egne oppskrifter, slik du kanskje gjør på ditt eget kjøkken . Vi er en familiebedrift med lange tradisjoner innenfor matlaging, og gjør det akkurat slik som man gjør det hjemme - bare i mye større gryter.

 

Sissel er født og oppvokst i Oslo, men bor i dag i Folldal med sin familie. Der drifter hun Primar fra hovedbasen i Meierivegen 10. Det var Sissels far, Kjell Opshaug, som startet Primar. Det var aldri en selvfølge at Sissel skulle overta roret, men med tiden falt det likevel naturlig. Hun er utdannet siviløkonom og en jobb som controller både i Avinor og Telenor, men etter hvert ble hun mer og mer engasjert i den daglige driften av Primar.

 

På vår lille fabrikk i Folldal har vi rørt i grytene i over 20 år, noe vi ønsker å fortsette med i minst 20 år til. Målet er at du enkelt skal kunne servere vår mat som hjemmelaget, og samtidig forvente å bli trodd. Vårt mest kjente produkt - Primar Ekte Bacalao, er i dag Norges klart mest populære bacalao og en av Norges mest solgte ferske, ferdige retter. 

 

I Primar vitser vi om at fisken blir tørket på bergene i Rondane - det er jo ikke helt slik det foregår, men vi har utviklet en egen prosess basert på klippfiskmetode som er spesielt godt egnet til vår bacalao. I tillegg bruker vi fersk norsk potet, løk og gulrot som leveres direkte fra bøndene vi samarbeider med. Ambisjonene er store, og hver gang du kjøper et produkt fra oss bidrar du til å sikre arbeidsplasser i fjellbygda Folldal.

Etablert
1997
Område
Innlandet
Sissel, daglig leder
Matskatter fra Primar
Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde Pizzaekspertenes valg

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!

Artikkelbilde Nyheter fra Nortura PROFF

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar!