God mat blir laget fra bunnen av - med naturlige råvarer og egne oppskrifter, slik du kanskje gjør på ditt eget kjøkken . Vi er en familiebedrift med lange tradisjoner innenfor matlaging, og gjør det akkurat slik som man gjør det hjemme - bare i mye større gryter.
Sissel er født og oppvokst i Oslo, men bor i dag i Folldal med sin familie. Der drifter hun Primar fra hovedbasen i Meierivegen 10. Det var Sissels far, Kjell Opshaug, som startet Primar. Det var aldri en selvfølge at Sissel skulle overta roret, men med tiden falt det likevel naturlig. Hun er utdannet siviløkonom og en jobb som controller både i Avinor og Telenor, men etter hvert ble hun mer og mer engasjert i den daglige driften av Primar.
På vår lille fabrikk i Folldal har vi rørt i grytene i over 20 år, noe vi ønsker å fortsette med i minst 20 år til. Målet er at du enkelt skal kunne servere vår mat som hjemmelaget, og samtidig forvente å bli trodd. Vårt mest kjente produkt - Primar Ekte Bacalao, er i dag Norges klart mest populære bacalao og en av Norges mest solgte ferske, ferdige retter.
I Primar vitser vi om at fisken blir tørket på bergene i Rondane - det er jo ikke helt slik det foregår, men vi har utviklet en egen prosess basert på klippfiskmetode som er spesielt godt egnet til vår bacalao. I tillegg bruker vi fersk norsk potet, løk og gulrot som leveres direkte fra bøndene vi samarbeider med. Ambisjonene er store, og hver gang du kjøper et produkt fra oss bidrar du til å sikre arbeidsplasser i fjellbygda Folldal.
Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?
Utforsk våre smakfulle og lettvinte salatoppskrifter og finn ut hvordan du enkelt kan inkludere våre produkter i ditt kjøkken for en friskere og grønnere meny!
Lilleborg er en av Norges ledende leverandører av rengjøringssystemer og hygieneløsninger til det profesjonelle markedet. Norsk selskap på over 190 års erfaring. Maskinoppvask fra Lilleborg kommer i flere varianter.
Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.