Bilde
Primar AS
Primar AS er mest kjent for sin Ekte Bacalao. Retten er en av Norges mest solgte ferdigretter og Norges desidert mest solgte bacalao.

God mat blir laget fra bunnen av - med naturlige råvarer og egne oppskrifter, slik du kanskje gjør på ditt eget kjøkken . Vi er en familiebedrift med lange tradisjoner innenfor matlaging, og gjør det akkurat slik som man gjør det hjemme - bare i mye større gryter.

 

Sissel er født og oppvokst i Oslo, men bor i dag i Folldal med sin familie. Der drifter hun Primar fra hovedbasen i Meierivegen 10. Det var Sissels far, Kjell Opshaug, som startet Primar. Det var aldri en selvfølge at Sissel skulle overta roret, men med tiden falt det likevel naturlig. Hun er utdannet siviløkonom og en jobb som controller både i Avinor og Telenor, men etter hvert ble hun mer og mer engasjert i den daglige driften av Primar.

 

På vår lille fabrikk i Folldal har vi rørt i grytene i over 20 år, noe vi ønsker å fortsette med i minst 20 år til. Målet er at du enkelt skal kunne servere vår mat som hjemmelaget, og samtidig forvente å bli trodd. Vårt mest kjente produkt - Primar Ekte Bacalao, er i dag Norges klart mest populære bacalao og en av Norges mest solgte ferske, ferdige retter. 

 

I Primar vitser vi om at fisken blir tørket på bergene i Rondane - det er jo ikke helt slik det foregår, men vi har utviklet en egen prosess basert på klippfiskmetode som er spesielt godt egnet til vår bacalao. I tillegg bruker vi fersk norsk potet, løk og gulrot som leveres direkte fra bøndene vi samarbeider med. Ambisjonene er store, og hver gang du kjøper et produkt fra oss bidrar du til å sikre arbeidsplasser i fjellbygda Folldal.

Etablert
1997
Område
Innlandet
Sissel, daglig leder
Matskatter fra Primar
Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Evergood Kaldbrygget kaffe

Her er en enkel oppskrift på Evergood Cold Brew (eller kaldbrygget kaffe som det også kalles). Vi har lagt med et par tips om hvordan du enkelt gjør denne til din favoritt! Men husk – dette tar litt tid. Kaffen trenger lang bryggetid for å få frem de gode smakene, siden den er brygget på kaldt vann.

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere til ethvert bruk av tørk og hygiene.

Artikkelbilde Hvorfor bruke Nitril hansker?

Nitril er fremtiden innen engangshansker – utforsk våre innovative og allergivennlige Soft Nitrile™ hansker for optimal beskyttelse og komfort!