Per's Kjøkken
Bilde
Per's Kjøkken
Leverandør med tradisjon
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Vår kompetanse, din trygghet

Per’s Kjøkkens målsetting er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

Pålegg til alle anledninger og formål

Vår produktserie, med fantastisk flott delikatesse-pålegg, kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse-pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år. Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet.

 

Spekemat er tradisjon for nordmenn

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepølse-snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produserer vi et bredt spekemat-sortiment som dekker de fleste behov. Huset har en unik kultur for spekemat, våre dyktige fagutdannede pølsemakere legger sin stolthet i å få frem de beste produkter markedet kan by på. Våre produkter har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Se inspirasjonsbrosjyre fra Per's Kjøkken AS

 

Kontaktinformasjon 

- Sentralbord, Tlf: 90 66 09 59 bestilling@perskjokken.no

- Svein Dystvold, Salgssjef Mob: 415 612 69 svein.dystvold@perskjokken.no

- Jørgen Johansen, Fagkonsulent Mob: 98 88 31 46 jorgen@perskjokken.no

 

 

Etablert
1961
Område
Østlandet
Tore Sørensen
Utvalgte produkter fra Per's Kjøkken
Artikkelbilde La autentiske smaker fra Sørøst-Asia heve rettene dine!

TRS er en anerkjent merkevare som tilbyr kvalitetsingredienser i sin reneste form. Produktene gir utallige muligheter til å lage autentiske retter fra bunnen av og skape magi på kjøkkenet.

Artikkelbilde Smakfulle tilbud til grillmenyen

Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Oatly - for proffene!

Den rike, nøytrale smaken fra havre og umettet fett løfter varm drikke som kaffe, te og kakao til et nytt nivå – nesten som en super-premium oppgradering.