I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Per's Kjøkken
Bilde
Per's Kjøkken
Leverandør med tradisjon
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Vår kompetanse, din trygghet

Per’s Kjøkkens målsetting er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

Pålegg til alle anledninger og formål

Vår produktserie, med fantastisk flott delikatesse-pålegg, kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse-pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år. Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet.

 

Spekemat er tradisjon for nordmenn

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepølse-snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produserer vi et bredt spekemat-sortiment som dekker de fleste behov. Huset har en unik kultur for spekemat, våre dyktige fagutdannede pølsemakere legger sin stolthet i å få frem de beste produkter markedet kan by på. Våre produkter har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Se inspirasjonsbrosjyre fra Per's Kjøkken AS

 

Kontaktinformasjon 

- Sentralbord, Tlf: 90 66 09 59 bestilling@perskjokken.no

- Svein Dystvold, Salgssjef Mob: 415 612 69 svein.dystvold@perskjokken.no

- Jørgen Johansen, Fagkonsulent Mob: 98 88 31 46 jorgen@perskjokken.no

 

 

Etablert
1961
Område
Østlandet
Tore Sørensen
Utvalgte produkter fra Per's Kjøkken
Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Rett og slett en smartere saus

Våre salsaer er gode verktøy på kjøkkenet