
Vår kompetanse, din trygghet
Per’s Kjøkkens målsetting er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.
Pålegg til alle anledninger og formål
Vår produktserie, med fantastisk flott delikatesse-pålegg, kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse-pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år. Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet.
Spekemat er tradisjon for nordmenn
Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepølse-snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produserer vi et bredt spekemat-sortiment som dekker de fleste behov. Huset har en unik kultur for spekemat, våre dyktige fagutdannede pølsemakere legger sin stolthet i å få frem de beste produkter markedet kan by på. Våre produkter har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.
Se inspirasjonsbrosjyre fra Per's Kjøkken AS
Kontaktinformasjon
- Sentralbord, Tlf: 90 66 09 59 bestilling@perskjokken.no
- Svein Dystvold, Salgssjef Mob: 415 612 69 svein.dystvold@perskjokken.no
- Jørgen Johansen, Fagkonsulent Mob: 98 88 31 46 jorgen@perskjokken.no

