Per's Kjøkken
Bilde
Per's Kjøkken
Leverandør med tradisjon
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Vår kompetanse, din trygghet

Per’s Kjøkkens målsetting er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

Pålegg til alle anledninger og formål

Vår produktserie, med fantastisk flott delikatesse-pålegg, kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse-pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år. Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet.

 

Spekemat er tradisjon for nordmenn

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepølse-snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produserer vi et bredt spekemat-sortiment som dekker de fleste behov. Huset har en unik kultur for spekemat, våre dyktige fagutdannede pølsemakere legger sin stolthet i å få frem de beste produkter markedet kan by på. Våre produkter har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Se inspirasjonsbrosjyre fra Per's Kjøkken AS

 

Kontaktinformasjon 

- Sentralbord, Tlf: 90 66 09 59 bestilling@perskjokken.no

- Svein Dystvold, Salgssjef Mob: 415 612 69 svein.dystvold@perskjokken.no

- Jørgen Johansen, Fagkonsulent Mob: 98 88 31 46 jorgen@perskjokken.no

 

 

Etablert
1961
Område
Østlandet
Tore Sørensen
Utvalgte produkter fra Per's Kjøkken
Artikkelbilde Bakevarer for profesjonelle kjøkken

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.

Artikkelbilde Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt

Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Alt du trenger til julens søte fristelser

Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.