Bilde

Ofossen Mølle vart etablert i 1865 av Kveinn-Esten, og foredlar råvarene på same måte nå som da, med lokalt korn og godt handverk. Vi følgjer kornet frå jord til bord, og kan garantere eit trygt og velsmakande produkt.

 

Maling og foredling av bygg har foregått ved Ofossen i mange generasjonar. Det starta med ei lita bekkekvern, men det vart snart bruk for større kapasitet. Mølla vart gradvis bygd ut, og folk kom frå gardane i Skjåk og omkringliggjande bygder for å male kornet sitt. Dette gjorde at Ofossen vart ein samlingsstad, og med tida vart det både ysteri, skofabrikk, butikk og kafe her.

 

Bygg har gjennom alle tider vore ein svært viktig ressurs, og gardbrukarane sette æra si i å produsere korn med den beste kvaliteten. Gullmedaljen frå verdsutstillinga for landbruksprodukt i Roma i 1936 er eit synleg bevis på den gode kvaliteten.

 

Etablert
1865
Område
Innlandet
Bruk av Sjåkmjøl
Skjåkmjøl og -gryn
Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Artikkelbilde Smak av Finnmark - lekre retter med reinsdyrkjøtt!

Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Nyhet! Easy Catering – skapt for enkel servering!

Når du leverer mat til store anledninger trenger du emballasje som om gjør jobben litt enklere. Easy Catering er utviklet for å gjøre serveringen smidig, enkel og stilren. Den ekstra store bunnflaten gir plass til alt fra bugnende festfat til smakfulle deleretter. Med avrivbart lokk kan esken settes rett på bordet – riv av, server, og la maten snakke for seg selv.

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!