Bilde
Østerdalen hjemmebakeri
Hjemmelaget takkestekte flatbrød

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. Det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

 

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god "brøsøll med typpær å mjølk" eller "rakfisk på brøbæta" egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat.

 

Tilbredning og baking av flatbrød
Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Etablert
1971
Område
Innlandet
Illustrasjonsbilde
Flatbrød
Artikkelbilde Regal Tipo 00 – Norsk mel med italiensk karakter

Skap autentiske italienske smaksopplevelser med norskprodusert pizzamel fra Bjølsen Valsemølle i Oslo. Regal Tipo 00 er utviklet spesielt for storhusholdninger som ønsker kvalitet, konsistens og smak – uten kompromisser.

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Let it glow

Det varme lyset fra våre LED bordlamper gjør atmosfæren komplett!

Artikkelbilde Sesongens nyheter

Denne sesongen byr vi på flere spennende nyheter til ditt kjøkken! Her finner du både produkter som setter preg på menyen, og som kan skape nye gode matopplevelser for dine gjester.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.