Bilde
Østerdalen hjemmebakeri
Hjemmelaget takkestekte flatbrød

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. Det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

 

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god "brøsøll med typpær å mjølk" eller "rakfisk på brøbæta" egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat.

 

Tilbredning og baking av flatbrød
Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Etablert
1971
Område
Innlandet
Illustrasjonsbilde
Flatbrød
Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Årets nyheter

Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!