Bilde
Østerdalen hjemmebakeri
Hjemmelaget takkestekte flatbrød

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. Det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

 

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god "brøsøll med typpær å mjølk" eller "rakfisk på brøbæta" egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat.

 

Tilbredning og baking av flatbrød
Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Etablert
1971
Område
Innlandet
Illustrasjonsbilde
Flatbrød
Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Artikkelbilde EPD-endringer på produkter fra Matbørsen

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Artikkelbilde Hennig-Olsen nyheter 2025

Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!

Artikkelbilde Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.