Bilde
Østerdalen hjemmebakeri
Hjemmelaget takkestekte flatbrød

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. Det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

 

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god "brøsøll med typpær å mjølk" eller "rakfisk på brøbæta" egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat.

 

Tilbredning og baking av flatbrød
Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Etablert
1971
Område
Innlandet
Illustrasjonsbilde
Flatbrød
Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Pizzaekspertenes valg

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!