Bilde
Nordli gård
100% naturlig honning fra Tynset

Nordli Gård ligger i Nord-Østerdalen, nærmere bestemt Brydalen i Tynset Kommune, ca. 530 moh. Gården drives av Ingrid Bakken og Børre Nilsen, sammen med barna Aldine, Ingulf og bestemor Gudrun.

 

Ingrid og Børre er 4. generasjon drivere av gården. På Nordli holder vi hovedsaklig på med birøkt og honningproduksjon, men har også noen høner, kaniner, to griser, ei katt og noen huskyer. Honningen vår blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100% naturlig produkt.

 

Biene på Nordli Gård overvintrer i Rendalen for å få en tidligere start om våren. Rundt St.Hans flyttes bikubene opp til Brydalen for å produsere sommerhonning, mens de på sensommeren flyttes opp på fjellet for å samle lynghonning. Honningtavlene fra bikubene samles inn og slynges på Nordli Gård. Etter slynging siles honningen i en grovsil og en finsil, før honningen røres og tappes på glass. Honningen blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100 % naturlig produkt. Honning kan på mange måter sammenlignes med vin. Smak, farge og konsistens kan variere fra dalføre til dalføre, og jordsmonn, berggrunn og flora setter sitt preg på honningen.

 

Etablert
2015
Område
Innlandet
Ingrid Bakken og Børre Nilsen
Honning fra Nordli
Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Crispy Ribs

Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.

Artikkelbilde En god dressing bringer ingrediensene sammen!

Gode dressinger gjør at ingrediensene i salaten henger bedre sammen smaksmessig. Våre matskattambassadører Bård og Torill gir deg sine tips til ulike dressinger og vinaigretter som bidrar til å løfte smakene på tallerkenen.

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.