Bilde
Nordli gård
100% naturlig honning fra Tynset

Nordli Gård ligger i Nord-Østerdalen, nærmere bestemt Brydalen i Tynset Kommune, ca. 530 moh. Gården drives av Ingrid Bakken og Børre Nilsen, sammen med barna Aldine, Ingulf og bestemor Gudrun.

 

Ingrid og Børre er 4. generasjon drivere av gården. På Nordli holder vi hovedsaklig på med birøkt og honningproduksjon, men har også noen høner, kaniner, to griser, ei katt og noen huskyer. Honningen vår blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100% naturlig produkt.

 

Biene på Nordli Gård overvintrer i Rendalen for å få en tidligere start om våren. Rundt St.Hans flyttes bikubene opp til Brydalen for å produsere sommerhonning, mens de på sensommeren flyttes opp på fjellet for å samle lynghonning. Honningtavlene fra bikubene samles inn og slynges på Nordli Gård. Etter slynging siles honningen i en grovsil og en finsil, før honningen røres og tappes på glass. Honningen blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100 % naturlig produkt. Honning kan på mange måter sammenlignes med vin. Smak, farge og konsistens kan variere fra dalføre til dalføre, og jordsmonn, berggrunn og flora setter sitt preg på honningen.

 

Etablert
2015
Område
Innlandet
Ingrid Bakken og Børre Nilsen
Honning fra Nordli
Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Sommerens nyheter er her!

Sommerens nyheter er endelig på vei inn hos ASKO Servering – og her får du dem samlet på ett sted. Her finner du alt fra saftig grillkjøtt og forfriskende iskrem til drikkevarer og nonfood produkter som gjør serveringen enklere. Finn sesongens favoritter og gjør deg klar for sommeren.

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.