Bilde
Nordli gård
100% naturlig honning fra Tynset

Nordli Gård ligger i Nord-Østerdalen, nærmere bestemt Brydalen i Tynset Kommune, ca. 530 moh. Gården drives av Ingrid Bakken og Børre Nilsen, sammen med barna Aldine, Ingulf og bestemor Gudrun.

 

Ingrid og Børre er 4. generasjon drivere av gården. På Nordli holder vi hovedsaklig på med birøkt og honningproduksjon, men har også noen høner, kaniner, to griser, ei katt og noen huskyer. Honningen vår blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100% naturlig produkt.

 

Biene på Nordli Gård overvintrer i Rendalen for å få en tidligere start om våren. Rundt St.Hans flyttes bikubene opp til Brydalen for å produsere sommerhonning, mens de på sensommeren flyttes opp på fjellet for å samle lynghonning. Honningtavlene fra bikubene samles inn og slynges på Nordli Gård. Etter slynging siles honningen i en grovsil og en finsil, før honningen røres og tappes på glass. Honningen blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100 % naturlig produkt. Honning kan på mange måter sammenlignes med vin. Smak, farge og konsistens kan variere fra dalføre til dalføre, og jordsmonn, berggrunn og flora setter sitt preg på honningen.

 

Etablert
2015
Område
Innlandet
Ingrid Bakken og Børre Nilsen
Honning fra Nordli
Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Klassisk julemat til julebordet!

Få med deg Tommy og Bård sine tips til julematen, som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere en uforglemmelig julemiddag!

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift