Bilde
Nordlaks
Nordlaks

I over 30 år har Nordlaks vært en av Norges største produsenter av laks. Reisen begynte i 1989 – da Inge Berg etablerte vår første oppdrettslokasjon i Vesterålen. Utstyret var delvis hjemmelaget, og foret ble fraktet ut til merdene i robåt og spredd for hånd. 

 

I dag er vi fortsatt en familieeid bedrift som er ledende på innovasjon i vår industri. I 2020 introduserte vi Havfarmen – en dynamisk, flytende stålkonstruksjon som er 385 meter land og 60 meter bred. Havfarmen holder mer enn 400,000 kubikkmeter vann, og har derfor kapasitet til å huse 10,000 tonn laks. Dette gir oss muligheten til å drive lakseoppdrett i nye og eksponerte områder som ikke er passende for tradisjonelle oppdrettsanlegg. 

 

Hovedkvarteret er lokalisert på Stokmarknes i Vesterålen. Vi drifter stamfiskfasiliteter, landbaserte smoltfasiliteter, driver oppdrett på tradisjonelle og eksponerte lokasjoner (Havfarmen), brønnbåter, slaktefasiliteter, filetproduksjon, og salg og distribusjon. Vi jobber for å gjøre hvert steg i verdikjeden så effektiv og bærekraftig som mulig.

 

Nordlaks er en viktig hjørnesteinsbedrift i vår region, med over 800 ansatte. Vi leverer fersk hel laks, fryst hel laks, og filetprodukter til mer enn 40 land verden over. 

Sammen skaper vi fremtiden: For lokalsamfunn, for verdens matproduksjon, for miljøet, for våre kunder, og som sunn mat til folk flest. 

 

Vi mener at laks er løsningen når det kommer til å drive matproduksjon på en bærekraftig måte, for å utvikle våre lokalsamfunn, og som sunn og smakfull mat til verden. 

Etablert
1989
Område
Nordnorge
Familien Berg
Produkter fra Nordlaks
Artikkelbilde Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt

Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Artikkelbilde Regal Tipo 00 – Norsk mel med italiensk karakter

Skap autentiske italienske smaksopplevelser med norskprodusert pizzamel fra Bjølsen Valsemølle i Oslo. Regal Tipo 00 er utviklet spesielt for storhusholdninger som ønsker kvalitet, konsistens og smak – uten kompromisser.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.