Bilde
Nordlaks
Nordlaks

I over 30 år har Nordlaks vært en av Norges største produsenter av laks. Reisen begynte i 1989 – da Inge Berg etablerte vår første oppdrettslokasjon i Vesterålen. Utstyret var delvis hjemmelaget, og foret ble fraktet ut til merdene i robåt og spredd for hånd. 

 

I dag er vi fortsatt en familieeid bedrift som er ledende på innovasjon i vår industri. I 2020 introduserte vi Havfarmen – en dynamisk, flytende stålkonstruksjon som er 385 meter land og 60 meter bred. Havfarmen holder mer enn 400,000 kubikkmeter vann, og har derfor kapasitet til å huse 10,000 tonn laks. Dette gir oss muligheten til å drive lakseoppdrett i nye og eksponerte områder som ikke er passende for tradisjonelle oppdrettsanlegg. 

 

Hovedkvarteret er lokalisert på Stokmarknes i Vesterålen. Vi drifter stamfiskfasiliteter, landbaserte smoltfasiliteter, driver oppdrett på tradisjonelle og eksponerte lokasjoner (Havfarmen), brønnbåter, slaktefasiliteter, filetproduksjon, og salg og distribusjon. Vi jobber for å gjøre hvert steg i verdikjeden så effektiv og bærekraftig som mulig.

 

Nordlaks er en viktig hjørnesteinsbedrift i vår region, med over 800 ansatte. Vi leverer fersk hel laks, fryst hel laks, og filetprodukter til mer enn 40 land verden over. 

Sammen skaper vi fremtiden: For lokalsamfunn, for verdens matproduksjon, for miljøet, for våre kunder, og som sunn mat til folk flest. 

 

Vi mener at laks er løsningen når det kommer til å drive matproduksjon på en bærekraftig måte, for å utvikle våre lokalsamfunn, og som sunn og smakfull mat til verden. 

Etablert
1989
Område
Nordnorge
Familien Berg
Produkter fra Nordlaks
Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.