Visjonen til Nøisom er å skape drikkeglede og kultur for kvalitet.
Nøisom AS er et moderne bryggeri med et bredt utvalg av stødige produkter med høy kvalitet. Nøisom forbindes oftest med håndverksbrygget øl. Men Nøisom har også Tundra Tonic og Tungtvann Nordic Cocktails i sin portefølje. All produksjon foregår på bryggeriet i Fredrikstad.
Nøisom har sitt navn fra der ølet først ble brygget. På en parsell av Nøisom gård drev Fredrikstad Håndbryggerlaug sin aktivitet frem til Nøisom bryggerier ble realisert i en gammel margarinfabrikk noen steinkast unna. Nøisom gård var en av de største gårdene utenfor festningsbyen Fredrikstad, som ble etablert i 1567.
Gården leverte hester til artilleriet, matvarer til inbyggerne og brygget øl til alle i byen. Siden oppstarten 12.12.2012 har Nøisom utviklet seg fra et småskalabryggeri, til å bli en drikkevareprodusent med et bredt spekter av håndverksprodukter.
Visjonen til Nøisom er å skape drikkeglede og kultur for kvalitet.
One-Shot er et innovativt iskonsept som tilbyr iskrem, frozen yoghurt og sorbet laget etter originale italienske oppskrifter, med en unik kremet konsistens og et bredt utvalg av smaker. Konseptet bruker ferdigporsjonerte kapsler som sikrer enkel servering uten svinn, høy matsikkerhet og ingen vedlikeholdskostnader.
Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.
Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.
For spisesteder som ønsker å tilby en spennende og smaksrik bredde i menyen, er sauser og dressinger noen av de hemmelige heltene som er med på å skape de gode resultatene.
De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske.
Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!