Bilde
Mydland
Kvalitet gir mersmak
Vi er en av landsdelens sterkeste merkevarer og spesialister på pølser og spekemat

H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland - opprinnelig fra Rogaland. I dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye og moderne lokaler i Tromsø. Bedriften har 36 ansatte og en omsetning på ca 100 millioner kroner. Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Bedriften har fått en rekke utmerkelser - deriblant NM-tittel, kjøttbransjens hederspris og 4 gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2016. Ble i 2017 kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten samt fikk vi kjøttbransjens egen hederspris. Utnevnelsen henger høyt, og berømmer bedriften vår som kvalitetsbevisst, innovativ og bærekraftig.

 

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten

Selv om vår jobb nr 1 er å lage gode produkter av godt kjøtt, har vi i årevis betraktet involvering og engasjement som et viktig kriterium for å lykkes. Vi jobber derfor kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter – lokalt og nasjonalt. En rekke av våre spesialiteter krever nøye utvalgte råvarer av særdeles god kvalitet, og dette er ikke mulig å gjennomføre uten et nært, godt og forpliktende samarbeid. Når råvarene er i hus starter den viktigste jobben for oss som kjøttprodusent: Å lage delikate, velsmakende og trygge produkter som møter behovet hos både private husholdninger, profesjonelle kjøkken og detaljhandelen. «Kvalitet gir mersmak» er kundeløftet som har stått sentralt siden etableringen av bedriften.

 

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter

Mydland har ikke eget butikkutsalg, men vi møter kundene gjennom en rekke andre kanaler: På restaurantbord, kafeer og i kantiner, i hyller, ferskvare- og frysedisker i dagligvarehandelen, i pølsekiosker og bensinstasjoner, på store og små arrangement, via catering og i nettbutikk. Kundenes forventninger til merkevaren Mydland skal møtes – enten det dreier seg om et stykke kjøtt på en restaurant eller en skive skinke på et smørbrød. Grossister og andre profesjonelle kunder stiller i tillegg høye krav til vår evne til logistikk og levering, og vår suksess som leverandør er betinget av at hele bedriften tar ansvar når det gjelder. Dette jobber vi mye med, og da er det ekstra hyggelig med gode tilbakemeldinger som eksempelvis utnevnelsen som «Årets leverandør « til Hurtigruten.

Etablert
1920
Område
Nordnorge
Kurt Henrik Mydland
Produkter fra Mydland
Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Alt du trenger til julens søte fristelser

Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.