Bilde
Mydland
Kvalitet gir mersmak
Vi er en av landsdelens sterkeste merkevarer og spesialister på pølser og spekemat

H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland - opprinnelig fra Rogaland. I dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye og moderne lokaler i Tromsø. Bedriften har 36 ansatte og en omsetning på ca 100 millioner kroner. Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Bedriften har fått en rekke utmerkelser - deriblant NM-tittel, kjøttbransjens hederspris og 4 gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2016. Ble i 2017 kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten samt fikk vi kjøttbransjens egen hederspris. Utnevnelsen henger høyt, og berømmer bedriften vår som kvalitetsbevisst, innovativ og bærekraftig.

 

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten

Selv om vår jobb nr 1 er å lage gode produkter av godt kjøtt, har vi i årevis betraktet involvering og engasjement som et viktig kriterium for å lykkes. Vi jobber derfor kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter – lokalt og nasjonalt. En rekke av våre spesialiteter krever nøye utvalgte råvarer av særdeles god kvalitet, og dette er ikke mulig å gjennomføre uten et nært, godt og forpliktende samarbeid. Når råvarene er i hus starter den viktigste jobben for oss som kjøttprodusent: Å lage delikate, velsmakende og trygge produkter som møter behovet hos både private husholdninger, profesjonelle kjøkken og detaljhandelen. «Kvalitet gir mersmak» er kundeløftet som har stått sentralt siden etableringen av bedriften.

 

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter

Mydland har ikke eget butikkutsalg, men vi møter kundene gjennom en rekke andre kanaler: På restaurantbord, kafeer og i kantiner, i hyller, ferskvare- og frysedisker i dagligvarehandelen, i pølsekiosker og bensinstasjoner, på store og små arrangement, via catering og i nettbutikk. Kundenes forventninger til merkevaren Mydland skal møtes – enten det dreier seg om et stykke kjøtt på en restaurant eller en skive skinke på et smørbrød. Grossister og andre profesjonelle kunder stiller i tillegg høye krav til vår evne til logistikk og levering, og vår suksess som leverandør er betinget av at hele bedriften tar ansvar når det gjelder. Dette jobber vi mye med, og da er det ekstra hyggelig med gode tilbakemeldinger som eksempelvis utnevnelsen som «Årets leverandør « til Hurtigruten.

Etablert
1920
Område
Nordnorge
Kurt Henrik Mydland
Produkter fra Mydland
Artikkelbilde Tørrvarer

Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.

Artikkelbilde Utforsk en verden av småretter

I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Dråpene som hever smaken!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.