I vakre omgivelser av rå natur, storslåtte fjell, hav og masse vær brygger Lofotpils øl med lokal forankring.
Lofotpils AS er et lokalt bryggeri som ble stiftet i 2006 og startet egen ølproduksjon høsten 2014. Med øl brygget etter tysk tradisjon og med det særpregede vannet fra Lofotfjellene, ønsker bryggeriet å fokusere på smaken av Lofoten. Med ambisjoner om innslag av lokale spesialiteter som lokalt byggmalt og krydder, har Lofotpils allerede startet forsøksproduksjon av bygg i samarbeid med lokale bønder i Lofoten.
Denne ølen er den første drikkevaren laget på ferskvannet fra Lofotfjellene.
Skap autentiske italienske smaksopplevelser med norskprodusert pizzamel fra Bjølsen Valsemølle i Oslo. Regal Tipo 00 er utviklet spesielt for storhusholdninger som ønsker kvalitet, konsistens og smak – uten kompromisser.
«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.