Livèchekylling er av saktevoksende rase og vokser derfor sakte og harmonisk. Fôret er tilsatt urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, gir en smak som er unik i det norske markedet. Fôret er tilgjengelig for kyllingene hele tiden – og sammensetningen av vitaminer og proteiner i fôret sikrer riktig vekst.
Kyllingen lever i et rolig og tilrettelagt miljø og har en spesialkonstruert veranda der de kan gå inn og ut etter eget ønske. Produksjonen av Livèchekylling tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav.
Vi tilbyr, i tillegg til hel kylling, et bredt spekter av stykningsdeler av Livèchekyllingen.
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!
Julen er en sesong med sterke mat- og drikketradisjoner. Enten man foretrekker ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller er glad i all den tradisjonelle julematen, finnes det godt drikke som passer til. Her kommer Aass Bryggeri sin egen kokk og ølsommelier, Anders Lien, med sine drikkeanbefalinger til julematen.
Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?