Bilde
Lillehammer bryggeri

Lillehammer bryggeri AS ble reetablert i 2006, og er et bryggeri basert på tradisjonene fra det opprinnelige bryggeriet som ble etablert i sentrum av Lillehammer i 1847.

 

Nye Lillehammer Bryggeri ble åpnet i 2005. Produksjonen ble i de første år i sin helhet gjennomført i de opprinnelige brygge kjellerne i Elvegata 19 i Lillehammer.

 

Lillehammer Bryggeri er opptatt av å ivareta lokale tradisjoner både innenfor brygging og historie

 

Lillehammer Bryggeris logo er en tradisjonsrik logo som inneholder referanser til råvarene. Da Lillehammer er Norges ledende vintersportsby, har vi brukt snøkrystallet som symbol. Videre er også silhuetten av ovarennene i OL anlegget Lysgårdsbakken brukt.

Etablert
2006
Område
Innlandet
Utvalgte produkter
Øl fra Lillehammer Brygger
Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde EPD-endringer på produkter fra Matbørsen

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Slik løfter du desserten med pynt – tips fra konditor Hedda Frederiksen

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.