Lillehammer bryggeri AS ble reetablert i 2006, og er et bryggeri basert på tradisjonene fra det opprinnelige bryggeriet som ble etablert i sentrum av Lillehammer i 1847.
Nye Lillehammer Bryggeri ble åpnet i 2005. Produksjonen ble i de første år i sin helhet gjennomført i de opprinnelige brygge kjellerne i Elvegata 19 i Lillehammer.
Lillehammer Bryggeri er opptatt av å ivareta lokale tradisjoner både innenfor brygging og historie
Lillehammer Bryggeris logo er en tradisjonsrik logo som inneholder referanser til råvarene. Da Lillehammer er Norges ledende vintersportsby, har vi brukt snøkrystallet som symbol. Videre er også silhuetten av ovarennene i OL anlegget Lysgårdsbakken brukt.
En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.
Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.
Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!
Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!