Lillehammer bryggeri AS ble reetablert i 2006, og er et bryggeri basert på tradisjonene fra det opprinnelige bryggeriet som ble etablert i sentrum av Lillehammer i 1847.
Nye Lillehammer Bryggeri ble åpnet i 2005. Produksjonen ble i de første år i sin helhet gjennomført i de opprinnelige brygge kjellerne i Elvegata 19 i Lillehammer.
Lillehammer Bryggeris logo er en tradisjonsrik logo som inneholder referanser til råvarene. Da Lillehammer er Norges ledende vintersportsby, har vi brukt snøkrystallet som symbol. Videre er også silhuetten av ovarennene i OL anlegget Lysgårdsbakken brukt.
Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.
Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?
Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?