Bilde
Kuraas
Med lidenskap for kjøtt - siden 1926

Historien starter med en lidenskap for kjøtt - og et ønske om å dele det med folket! Ole Kuraas åpnet sin første slakterforretning allerede i 1926, og siden har familien Kuraas drevet med kjøttproduksjon. I dag er det fjerde generasjon som leverer kvalitetskjøtt ut til folket, lokalt forankret innerst i Ofotfjorden. Helt fra start har kvalitet vært et viktig stempel for Kuraas, og kun kvalitetsrike råvarer blir brukt til produksjon. 

 

Med et stort sortiment av kjøttprodukter fra kvalitetsrike råvarer gir Kuraas deg noe til enhver meny! Fra tradisjonelle kjøttprodukter, pålegg og sesongvarer til eksotiske varianter og halal. Sett en kjøkkenklar gryte full av velsmakende ingredienser på menyen, eller følg sesongene med produktserierene for grillvarer, høstens lam og julevarer. Drømmen om å tilby kjøtt av høy kvalitet til det norske folk er oppfylt!

 

For oss handler lokal matproduksjon om bærekraft

sauer 1128x706.png

 

Dyrevelferd har siden oppstart vært viktig for Kuraas, som får mesteparten av kjøttet fra nordnorske dyr. Dyr som er født, oppvokst og slaktet i Ofoten, Lofoten og Vesterålen. Noe av kjøttet kommer også fra andre nordnorske bønder i Midt-Troms, Salten og Helgeland. Den lokale matproduksjonen bidrar til å ta vare på viktig kulturarv og stolte tradisjoner!

Etablert
1926
Område
Nordnorge
Kuraas & Sønner
Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Gravet finnmarksrein

Gravet Finnmarkrein servert på Blinis laget på svelerøre fra Telemarksrøra, toppes med Espalette syltetøy og Rørosrømme.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!