Bilde
Kuraas
Med lidenskap for kjøtt - siden 1926

Historien starter med en lidenskap for kjøtt - og et ønske om å dele det med folket! Ole Kuraas åpnet sin første slakterforretning allerede i 1926, og siden har familien Kuraas drevet med kjøttproduksjon. I dag er det fjerde generasjon som leverer kvalitetskjøtt ut til folket, lokalt forankret innerst i Ofotfjorden. Helt fra start har kvalitet vært et viktig stempel for Kuraas, og kun kvalitetsrike råvarer blir brukt til produksjon. 

 

Med et stort sortiment av kjøttprodukter fra kvalitetsrike råvarer gir Kuraas deg noe til enhver meny! Fra tradisjonelle kjøttprodukter, pålegg og sesongvarer til eksotiske varianter og halal. Sett en kjøkkenklar gryte full av velsmakende ingredienser på menyen, eller følg sesongene med produktserierene for grillvarer, høstens lam og julevarer. Drømmen om å tilby kjøtt av høy kvalitet til det norske folk er oppfylt!

 

For oss handler lokal matproduksjon om bærekraft

sauer 1128x706.png

 

Dyrevelferd har siden oppstart vært viktig for Kuraas, som får mesteparten av kjøttet fra nordnorske dyr. Dyr som er født, oppvokst og slaktet i Ofoten, Lofoten og Vesterålen. Noe av kjøttet kommer også fra andre nordnorske bønder i Midt-Troms, Salten og Helgeland. Den lokale matproduksjonen bidrar til å ta vare på viktig kulturarv og stolte tradisjoner!

Etablert
1926
Område
Nordnorge
Kuraas & Sønner
Artikkelbilde Crispy Ribs

Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.

Artikkelbilde Utforsk en verden av småretter

I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.

Artikkelbilde Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Artikkelbilde En klassiker i bakeriet og konditoriet

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!