Historien starter med en lidenskap for kjøtt - og et ønske om å dele det med folket! Ole Kuraas åpnet sin første slakterforretning allerede i 1926, og siden har familien Kuraas drevet med kjøttproduksjon. I dag er det fjerde generasjon som leverer kvalitetskjøtt ut til folket, lokalt forankret innerst i Ofotfjorden. Helt fra start har kvalitet vært et viktig stempel for Kuraas, og kun kvalitetsrike råvarer blir brukt til produksjon.
Med et stort sortiment av kjøttprodukter fra kvalitetsrike råvarer gir Kuraas deg noe til enhver meny! Fra tradisjonelle kjøttprodukter, pålegg og sesongvarer til eksotiske varianter og halal. Sett en kjøkkenklar gryte full av velsmakende ingredienser på menyen, eller følg sesongene med produktserierene for grillvarer, høstens lam og julevarer. Drømmen om å tilby kjøtt av høy kvalitet til det norske folk er oppfylt!
Dyrevelferd har siden oppstart vært viktig for Kuraas, som får mesteparten av kjøttet fra nordnorske dyr. Dyr som er født, oppvokst og slaktet i Ofoten, Lofoten og Vesterålen. Noe av kjøttet kommer også fra andre nordnorske bønder i Midt-Troms, Salten og Helgeland. Den lokale matproduksjonen bidrar til å ta vare på viktig kulturarv og stolte tradisjoner!

