Bilde
Kulinaris
Premium Norsk iskrem og sorbet
Kompromissløse på smak. Made in Kolbotn, Norway

Dette er historien om tre gutter fra Kolbotn som ønsket seg noe nytt i livet. Året var 2002. Det var Marius som fikk ideen om å starte iskremfabrikk. Han hadde drevet den bittelille pizzasjappa ”Pamparius” på Kolbotn, som gjorde så sterkt inntrykk på bandet Turboneger at de laget sangen ”Age of Pamparius”! Men Marius solgte pizzasjappa, og jaktet på noe nytt å drive med. Da ideen om å lage iskremfabrikk plutselig slo ham i hodet, bestemte han seg for å bare klinke til.

 

Norsk melk og fløte


På en annen kant av byen satt Roar – i kø, og var lei. Lei av å jobbe som kjøleingeniør i Sandvika og daglig snegle seg mellom Sandvika og Kolbotn. Så da Marius ringte og ville ha ham med på et iskremeventyr, trengte han bare to tenk – så var han med. Og så var de to.
De to skrapte sammen det de kom over av penger, for det er ikke gratis å starte iskremfabrikk. De fant lokaler på Kolbotn, bygde fabrikk, og så startet den store jobben med å prøvelage iskrem og sorbet – for disse gutta var ikke ute etter å lage den nest beste isen, akkurat. Det ble masse prøving og feiling av ulike råvarer og mikser, kurs og messer i Italia, Canada og USA, og etter hvert innkjøp av maskiner – og litt etter litt var produksjonen i gang. Responsen fra kundene var overveldende, og derfor fortsatte de å kjøpe Kulinaris. Men de to overarbeidede fyrene trengte mer hjelp og ringte Even, som hadde drevet kiosken ”Kremmerhuset” på Kolbotn. Og da han sa ja – var to blitt tre.

 

Høykvalitets frukt, ikke konsentrater og ingen fargetilsetninger


Kulinaris er i dag en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn med 12 ansatte. De selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:
å lage verdens beste iskrem og sorbet!

Etablert
2002
Område
Østlandet
Daglig leder Roar Langli
Iskrem fra Kulinaris
Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Rene og naturlige råvarer fra Rørosmeieriet

Smaksrike retter fra Rørosmeieriet. Rene og naturlige råvarer gir gode smaksopplevelser er Rørosmeieriet`s mantra. Her har vi satt sammen 3 retter – som kan nytes sammen eller hver for seg.

Artikkelbilde Matskatter på pizzaen

Fortell gode historier til dine gjester med norske Matskatter som topping på pizzaen!

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift