I forbindelse med interne oppgraderinger i tidsrommet 16-20 lørdag 18.10 vil våre kunder kunne oppleve forsinkelser i ordrebehandlingen og utsendelse av ordrebekreftelser. Ordre vil derfor vises med status "venter" i denne perioden. Vi beklager de ulempene dette medfører.
Bilde
Kulinaris
Premium Norsk iskrem og sorbet
Kompromissløse på smak. Made in Kolbotn, Norway

Dette er historien om tre gutter fra Kolbotn som ønsket seg noe nytt i livet. Året var 2002. Det var Marius som fikk ideen om å starte iskremfabrikk. Han hadde drevet den bittelille pizzasjappa ”Pamparius” på Kolbotn, som gjorde så sterkt inntrykk på bandet Turboneger at de laget sangen ”Age of Pamparius”! Men Marius solgte pizzasjappa, og jaktet på noe nytt å drive med. Da ideen om å lage iskremfabrikk plutselig slo ham i hodet, bestemte han seg for å bare klinke til.

 

Norsk melk og fløte


På en annen kant av byen satt Roar – i kø, og var lei. Lei av å jobbe som kjøleingeniør i Sandvika og daglig snegle seg mellom Sandvika og Kolbotn. Så da Marius ringte og ville ha ham med på et iskremeventyr, trengte han bare to tenk – så var han med. Og så var de to.
De to skrapte sammen det de kom over av penger, for det er ikke gratis å starte iskremfabrikk. De fant lokaler på Kolbotn, bygde fabrikk, og så startet den store jobben med å prøvelage iskrem og sorbet – for disse gutta var ikke ute etter å lage den nest beste isen, akkurat. Det ble masse prøving og feiling av ulike råvarer og mikser, kurs og messer i Italia, Canada og USA, og etter hvert innkjøp av maskiner – og litt etter litt var produksjonen i gang. Responsen fra kundene var overveldende, og derfor fortsatte de å kjøpe Kulinaris. Men de to overarbeidede fyrene trengte mer hjelp og ringte Even, som hadde drevet kiosken ”Kremmerhuset” på Kolbotn. Og da han sa ja – var to blitt tre.

 

Høykvalitets frukt, ikke konsentrater og ingen fargetilsetninger


Kulinaris er i dag en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn med 12 ansatte. De selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:
å lage verdens beste iskrem og sorbet!

Etablert
2002
Område
Østlandet
Daglig leder Roar Langli
Iskrem fra Kulinaris
Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere til ethvert bruk av tørk og hygiene.

Artikkelbilde Evergood Kaldbrygget kaffe

Her er en enkel oppskrift på Evergood Cold Brew (eller kaldbrygget kaffe som det også kalles). Vi har lagt med et par tips om hvordan du enkelt gjør denne til din favoritt! Men husk – dette tar litt tid. Kaffen trenger lang bryggetid for å få frem de gode smakene, siden den er brygget på kaldt vann.

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Vilje – økologiske produkter som gjør det enkelt å velge godt

Flere gjester forventer i dag at maten de spiser er både sunn, ansvarlig og produsert på naturens premisser. Med Vilje-produktene fra UNIL får du en serie økologiske varer som gjør det enkelt å servere mat med god smak, høy kvalitet – og et lavere klimaavtrykk.

Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.