Bilde
Karl`s Fisk og Skalldyr
Kvalitet fremfor kvantitet
En 15 år gammel bedrift med «mange hundre års» erfaring innenfor fiskeriene. Vår ekspertise er garanti på en unik smaksopplevelse for deg. Karls Fisk og Skalldyr er tilgjengelig for kundene til ASKO NORD Servering.

Karl`s Fisk og Skalldyr ble etablert i 2003 av Karl-Alberth Hansen. Han har arbeidet innenfor fiskeriene «i hele sitt liv”. Først som fjordfisker med egen båt, og deretter som ansatt i forskjellige landbaserte virksomheter. Historien vil ha det til at Karl`s Fisk og Skalldyr oppsto da Hansen satset sparepengene sine og kjøpte 2 paller med frosne skalldyr som han solgte videre til sine første kunder. Fra en sped begynnelse med kun han selv som ansatt har selskapet deretter ekspandert og blitt en suksesshistorie som mangler sidestykke i næringen. Selskapet holder til i topp moderne og sentrumsnære fasiliteter ved bruhodet i Tromsdalen i Tromsø.

Hos oss blir fortsatt størsteparten av fisken håndfiletert

Selv om vårt største enkeltprodukt fortsatt er reker (ca 250 tonn i året) og det nylig er investert i en filetmaskin, er vi stolte av å kunne si at vi tilbereder og foredler våre produkter på den «gode gamle måten». Hos oss blir fortsatt størsteparten av fisken håndfiletert. Den er alltid av ypperste kvalitet. Høyt vareomløp og rett behandling av råvarene er medvirkende årsak til dette. Alle produkter blir normalt foredlet i løpet av de første 24 timene etter at de er ankommet oss. Vi røyker, bokner, salter og graver alle produktene selv. Pakking og kvalitetssikring likeså. Vi står selv for dette og vår ekspertise og mange års erfaring sørger for kvalitet i alle ledd.

 

Fiskehjeller ved Ullsfjordens innløp med Lyngsalpene som nærmeste nabo

Selv om vi ikke har noen «signaturprodukter» er det kanskje naturlig å trekke frem vår utsøkte boknafisk. Den boknes på naturlig og gammeldags måte, hengende på fiskehjeller ved Ullsfjordens innløp med Lyngsalpene som nærmeste nabo. Dette er med på å gi fisken en utsøkt smak og aroma. Vi bør kanskje også nevne Røykalaksen vår. Den produseres etter en gammel sjøsamisk oppskrift og langtidsrøykes i vår røykeovn med naturlig røyk. Dette er et etterspurt og populært produkt som nærmest ansees å være obligatorisk på et hvert koldtbord.  Vi har som nevnt alltid fokus på kvalitet og sistnevnte er vårt levebrød. Vår filosofi bygger på dette og hos oss er det kvalitet fremfor kvantitet. Selskapets visjon er å forsyne de som måtte ønske det, med det beste havet har å by på. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde og de de som har utfordret oss på nettopp det har erfart at vi er villige til å strekk oss veldig langt i så henseende. Prøv oss og du vil garantert bli fornøyd. Vel bekomme!

Etablert
2003
Område
Nordnorge
Kenneth Hansen og Karl-Alberth Hansen
Produkter fra Karl`s Fisk og Skalldyr
Artikkelbilde Gravet finnmarksrein

Gravet Finnmarkrein servert på Blinis laget på svelerøre fra Telemarksrøra, toppes med Espalette syltetøy og Rørosrømme.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.