I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Karl`s Fisk og Skalldyr
Kvalitet fremfor kvantitet
En 15 år gammel bedrift med «mange hundre års» erfaring innenfor fiskeriene. Vår ekspertise er garanti på en unik smaksopplevelse for deg. Karls Fisk og Skalldyr er tilgjengelig for kundene til ASKO NORD Servering.

Karl`s Fisk og Skalldyr ble etablert i 2003 av Karl-Alberth Hansen. Han har arbeidet innenfor fiskeriene «i hele sitt liv”. Først som fjordfisker med egen båt, og deretter som ansatt i forskjellige landbaserte virksomheter. Historien vil ha det til at Karl`s Fisk og Skalldyr oppsto da Hansen satset sparepengene sine og kjøpte 2 paller med frosne skalldyr som han solgte videre til sine første kunder. Fra en sped begynnelse med kun han selv som ansatt har selskapet deretter ekspandert og blitt en suksesshistorie som mangler sidestykke i næringen. Selskapet holder til i topp moderne og sentrumsnære fasiliteter ved bruhodet i Tromsdalen i Tromsø.

Hos oss blir fortsatt størsteparten av fisken håndfiletert

Selv om vårt største enkeltprodukt fortsatt er reker (ca 250 tonn i året) og det nylig er investert i en filetmaskin, er vi stolte av å kunne si at vi tilbereder og foredler våre produkter på den «gode gamle måten». Hos oss blir fortsatt størsteparten av fisken håndfiletert. Den er alltid av ypperste kvalitet. Høyt vareomløp og rett behandling av råvarene er medvirkende årsak til dette. Alle produkter blir normalt foredlet i løpet av de første 24 timene etter at de er ankommet oss. Vi røyker, bokner, salter og graver alle produktene selv. Pakking og kvalitetssikring likeså. Vi står selv for dette og vår ekspertise og mange års erfaring sørger for kvalitet i alle ledd.

 

Fiskehjeller ved Ullsfjordens innløp med Lyngsalpene som nærmeste nabo

Selv om vi ikke har noen «signaturprodukter» er det kanskje naturlig å trekke frem vår utsøkte boknafisk. Den boknes på naturlig og gammeldags måte, hengende på fiskehjeller ved Ullsfjordens innløp med Lyngsalpene som nærmeste nabo. Dette er med på å gi fisken en utsøkt smak og aroma. Vi bør kanskje også nevne Røykalaksen vår. Den produseres etter en gammel sjøsamisk oppskrift og langtidsrøykes i vår røykeovn med naturlig røyk. Dette er et etterspurt og populært produkt som nærmest ansees å være obligatorisk på et hvert koldtbord.  Vi har som nevnt alltid fokus på kvalitet og sistnevnte er vårt levebrød. Vår filosofi bygger på dette og hos oss er det kvalitet fremfor kvantitet. Selskapets visjon er å forsyne de som måtte ønske det, med det beste havet har å by på. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde og de de som har utfordret oss på nettopp det har erfart at vi er villige til å strekk oss veldig langt i så henseende. Prøv oss og du vil garantert bli fornøyd. Vel bekomme!

Etablert
2003
Område
Nordnorge
Kenneth Hansen og Karl-Alberth Hansen
Produkter fra Karl`s Fisk og Skalldyr
Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.