Karl`s Fisk og Skalldyr ble etablert i 2003 av Karl-Alberth Hansen. Han har arbeidet innenfor fiskeriene «i hele sitt liv”. Først som fjordfisker med egen båt, og deretter som ansatt i forskjellige landbaserte virksomheter. Historien vil ha det til at Karl`s Fisk og Skalldyr oppsto da Hansen satset sparepengene sine og kjøpte 2 paller med frosne skalldyr som han solgte videre til sine første kunder. Fra en sped begynnelse med kun han selv som ansatt har selskapet deretter ekspandert og blitt en suksesshistorie som mangler sidestykke i næringen. Selskapet holder til i topp moderne og sentrumsnære fasiliteter ved bruhodet i Tromsdalen i Tromsø.
Selv om vårt største enkeltprodukt fortsatt er reker (ca 250 tonn i året) og det nylig er investert i en filetmaskin, er vi stolte av å kunne si at vi tilbereder og foredler våre produkter på den «gode gamle måten». Hos oss blir fortsatt størsteparten av fisken håndfiletert. Den er alltid av ypperste kvalitet. Høyt vareomløp og rett behandling av råvarene er medvirkende årsak til dette. Alle produkter blir normalt foredlet i løpet av de første 24 timene etter at de er ankommet oss. Vi røyker, bokner, salter og graver alle produktene selv. Pakking og kvalitetssikring likeså. Vi står selv for dette og vår ekspertise og mange års erfaring sørger for kvalitet i alle ledd.
Selv om vi ikke har noen «signaturprodukter» er det kanskje naturlig å trekke frem vår utsøkte boknafisk. Den boknes på naturlig og gammeldags måte, hengende på fiskehjeller ved Ullsfjordens innløp med Lyngsalpene som nærmeste nabo. Dette er med på å gi fisken en utsøkt smak og aroma. Vi bør kanskje også nevne Røykalaksen vår. Den produseres etter en gammel sjøsamisk oppskrift og langtidsrøykes i vår røykeovn med naturlig røyk. Dette er et etterspurt og populært produkt som nærmest ansees å være obligatorisk på et hvert koldtbord. Vi har som nevnt alltid fokus på kvalitet og sistnevnte er vårt levebrød. Vår filosofi bygger på dette og hos oss er det kvalitet fremfor kvantitet. Selskapets visjon er å forsyne de som måtte ønske det, med det beste havet har å by på. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde og de de som har utfordret oss på nettopp det har erfart at vi er villige til å strekk oss veldig langt i så henseende. Prøv oss og du vil garantert bli fornøyd. Vel bekomme!
Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.
Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Et smart produkt med god fortjeneste og lite svinn.
Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.