Jåttå gårdsbryggeri er et lite bryggeri i landlige omgivelser på Jåttå i Stavanger kommune. Vi fokuserer på å brygge gode klassiske ølstiler såvel som mer kreative og spesielle brygg fra tid til annen.
Bryggeriet består av to barndomskompiser som vokste opp som naboer på hver sin gård. I 2013 startet tok de opp hjemmebrygging som en ny hobby og innredet en gammel låve til dette. Stein for stein ble lagt, bryggeriet ble stadig utvidet og i starten av 2016 ble bevilling for produksjon stemplet og godkjent. Bryggeriet består i stor grad av gamle melketanker som er blitt renovert og bygget om til bryggeutstyr og gjæringstanker. Alt av utstyr er selvbygget og tilpasset vår egen bryggestil. Oppstart av egen humleproduksjon er også iverksatt, samtidig som vi og produserer og dyrker en del av ingrediensene i ølet selv. Oppskriftene er egenkomponerte hyllester til tradisjonelle ølstiler, riktignok med vår egen vri og særpreg.
Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.
Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.
Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!
Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.