Bilde
Jåttå Gårdsbryggeri
Moderne øl, tolket på Jåttå-måten

Jåttå gårdsbryggeri er et lite bryggeri i landlige omgivelser på Jåttå i Stavanger kommune. Vi fokuserer på å brygge gode klassiske ølstiler såvel som mer kreative og spesielle brygg fra tid til annen.

 

Bryggeriet består av to barndomskompiser som vokste opp som naboer på hver sin gård. I 2013 startet tok de opp hjemmebrygging som en ny hobby og innredet en gammel låve til dette. Stein for stein ble lagt, bryggeriet ble stadig utvidet og i starten av 2016 ble bevilling for produksjon stemplet og godkjent. Bryggeriet består i stor grad av gamle melketanker som er blitt renovert og bygget om til bryggeutstyr og gjæringstanker. Alt av utstyr er selvbygget og tilpasset vår egen bryggestil. Oppstart av egen humleproduksjon er også iverksatt, samtidig som vi og produserer og dyrker en del av ingrediensene i ølet selv. Oppskriftene er egenkomponerte hyllester til tradisjonelle ølstiler, riktignok med vår egen vri og særpreg.

 

 

øl_585x366.jpg

Etablert
2016
Område
Vestlandet
Gründerne
Øl fra Jåttå - både boks og fat
Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Årets nyheter

Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.

Artikkelbilde Utforsk en verden av småretter

I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.

Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!