Jåttå gårdsbryggeri er et lite bryggeri i landlige omgivelser på Jåttå i Stavanger kommune. Vi fokuserer på å brygge gode klassiske ølstiler såvel som mer kreative og spesielle brygg fra tid til annen.
Bryggeriet består av to barndomskompiser som vokste opp som naboer på hver sin gård. I 2013 startet tok de opp hjemmebrygging som en ny hobby og innredet en gammel låve til dette. Stein for stein ble lagt, bryggeriet ble stadig utvidet og i starten av 2016 ble bevilling for produksjon stemplet og godkjent. Bryggeriet består i stor grad av gamle melketanker som er blitt renovert og bygget om til bryggeutstyr og gjæringstanker. Alt av utstyr er selvbygget og tilpasset vår egen bryggestil. Oppstart av egen humleproduksjon er også iverksatt, samtidig som vi og produserer og dyrker en del av ingrediensene i ølet selv. Oppskriftene er egenkomponerte hyllester til tradisjonelle ølstiler, riktignok med vår egen vri og særpreg.
Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.
Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.
Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza – enten du vil ha et ferdig produkt eller vil toppe pizzaen selv.
Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!