Jåttå gårdsbryggeri er et lite bryggeri i landlige omgivelser på Jåttå i Stavanger kommune. Vi fokuserer på å brygge gode klassiske ølstiler såvel som mer kreative og spesielle brygg fra tid til annen.
Bryggeriet består av to barndomskompiser som vokste opp som naboer på hver sin gård. I 2013 startet tok de opp hjemmebrygging som en ny hobby og innredet en gammel låve til dette. Stein for stein ble lagt, bryggeriet ble stadig utvidet og i starten av 2016 ble bevilling for produksjon stemplet og godkjent. Bryggeriet består i stor grad av gamle melketanker som er blitt renovert og bygget om til bryggeutstyr og gjæringstanker. Alt av utstyr er selvbygget og tilpasset vår egen bryggestil. Oppstart av egen humleproduksjon er også iverksatt, samtidig som vi og produserer og dyrker en del av ingrediensene i ølet selv. Oppskriftene er egenkomponerte hyllester til tradisjonelle ølstiler, riktignok med vår egen vri og særpreg.
Klassisk julemat som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere et uforglemmelig julemåltid!
Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!
Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.