I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Jåttå Gårdsbryggeri
Moderne øl, tolket på Jåttå-måten

Jåttå gårdsbryggeri er et lite bryggeri i landlige omgivelser på Jåttå i Stavanger kommune. Vi fokuserer på å brygge gode klassiske ølstiler såvel som mer kreative og spesielle brygg fra tid til annen.

 

Bryggeriet består av to barndomskompiser som vokste opp som naboer på hver sin gård. I 2013 startet tok de opp hjemmebrygging som en ny hobby og innredet en gammel låve til dette. Stein for stein ble lagt, bryggeriet ble stadig utvidet og i starten av 2016 ble bevilling for produksjon stemplet og godkjent. Bryggeriet består i stor grad av gamle melketanker som er blitt renovert og bygget om til bryggeutstyr og gjæringstanker. Alt av utstyr er selvbygget og tilpasset vår egen bryggestil. Oppstart av egen humleproduksjon er også iverksatt, samtidig som vi og produserer og dyrker en del av ingrediensene i ølet selv. Oppskriftene er egenkomponerte hyllester til tradisjonelle ølstiler, riktignok med vår egen vri og særpreg.

 

 

øl_585x366.jpg

Etablert
2016
Område
Vestlandet
Gründerne
Øl fra Jåttå - både boks og fat
Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Søte fristelser fra My Bakery

Sommeren er en fin tid for smakfulle fristelser. Vi har plukket ut flere av våre produkter som skaper kos og hygge i sommermånedene. Produktene er fleksible og kan deles og scoopes i ulike størrelser slik at gjestene kan smake flere varianter som frister til gjenkjøp.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!