I mer enn 10 år har familien Waldeland Høiland fra Vigrestad på Jæren levert all iskrem til Unil+.
Bruk av lokal melk fra egen gård og gårdene omkring gir kortreist is og nær tilknytning til produktutviklingsprosessen med nye smaker og kombinasjoner. Grete og Ole Morten har studert iskremproduksjon i Italia for å ta frem produkter som kvalitetsmessig er helt på topp og som de helhjertet kan stå inne for. Det begynte med iskrem laget på melk fra egen gård og gårdene rundt. Melken som ble brukt er upasteurisert og blir pasteurisert sammen med de andre ingrediensene. I tillegg at det røres inn mindre luft i isen enn mange andre kjente merker, noe som gjør den fløyelsmyg og gir en fyldig smak.
Isen er så god fordi den ferske melken kuene produserer kun er blandet med naturlige smaker.
Det er flere varianter i sortimentet, fra kjente smaker som vanilje, sjokolade til mer utradisjonelle som sviske- og portvin, einebær. I tillegg til et par sorbetvarianter.
Isen passer like godt alene som den er, eller sammen med tilbehør!
Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!
Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!
Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.