Inderøy Slakteri er en familiebedrift som har levert sodd, spekemat og andre kjøttprodukter i 3 generasjoner. Bedriften ble etablert i 1938 av Jonas Pedersen.
Håvard Gausen (bilde) er daglig leder, også har vi et sterkt lag bestående av i underkant av 16 ansatte med en rekke fagbrev innen pølsemaker, butikkslakter, kokk og industriell matproduksjon. Vi er mest kjent som kompromissløs produsent av ekte Inderøysodd. Produktet har Geografisk beskyttet betegnelse som Festsodd fra Trøndelag, som garanterer at vårt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag.
Inderøy har tradisjonene som har gitt opphav til våre produkter, tilgang på rene norske råvarer og foredlingskompetansen. Denne arven utvikler vi videre i jakten på gode smaker og produkter.
Vi bruker KUNNSKAP og TID for å utnytte kjøttråvarene til det fulle, og kombinerer dette med stadig større mengder med norske grønnsaker. Lokal verdiskapning betyr mye for oss. Sammen med de andre bedriftene i Inderøy skaper vi arbeidsplasser i lokalsamfunnet basert på videreføring av en stolt matkultur.
ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.
Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?
Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!
Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!