Bilde
Inderøy Slakteri
Familiebedrift som har levert sodd, spekemat og andre kjøttprodukter i 3 generasjoner.

Inderøy Slakteri er en familiebedrift som har levert sodd, spekemat og andre kjøttprodukter i 3 generasjoner. Bedriften ble etablert i 1938 av Jonas Pedersen.

 

Håvard Gausen (bilde) er daglig leder, også har vi et sterkt lag bestående av i underkant av 16 ansatte med en rekke fagbrev innen pølsemaker, butikkslakter, kokk og industriell matproduksjon. Vi er mest kjent som kompromissløs produsent av ekte Inderøysodd. Produktet har Geografisk beskyttet betegnelse som Festsodd fra Trøndelag, som garanterer at vårt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag.

 

Inderøy har tradisjonene som har gitt opphav til våre produkter, tilgang på rene norske råvarer og foredlingskompetansen. Denne arven utvikler vi videre i jakten på gode smaker og produkter.

Vi investerer i bærekraft i alle ledd av produksjonen, fra råvarer og produksjonsutstyr til emballasje og distribusjon.

Vi bruker KUNNSKAP og TID for å utnytte kjøttråvarene til det fulle, og kombinerer dette med stadig større mengder med norske grønnsaker. Lokal verdiskapning betyr mye for oss. Sammen med de andre bedriftene i Inderøy skaper vi arbeidsplasser i lokalsamfunnet basert på videreføring av en stolt matkultur.

Etablert
1938
Område
Midtnorge
Daglig leder
Produkter fra Inderøy
Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Enkle og gode isdesserter med Matskatter

Matskatter er det perfekte valget til dessert, med kortreiste smaker og ekte kvalitet.

Artikkelbilde Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Artikkelbilde Endelig hos ASKO Servering!

Vi er stolte av å ha vært en del av den norske folkesjela i mer enn 95 år, med høy kvalitet, unike merkevarer og en ustoppelig sans for nye smaker. Nå gleder vi oss til å skape lønnsomme iskremdestinasjoner sammen med våre kunder via ASKO Servering! Med høy kompetanse og lidenskap sørger vi for at isen ikke bare smelter hjerter, men også gir resultater. Bli med på reisen!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.