Inderøy Slakteri er en familiebedrift som har levert sodd, spekemat og andre kjøttprodukter i 3 generasjoner. Bedriften ble etablert i 1938 av Jonas Pedersen.
Håvard Gausen (bilde) er daglig leder, også har vi et sterkt lag bestående av i underkant av 16 ansatte med en rekke fagbrev innen pølsemaker, butikkslakter, kokk og industriell matproduksjon. Vi er mest kjent som kompromissløs produsent av ekte Inderøysodd. Produktet har Geografisk beskyttet betegnelse som Festsodd fra Trøndelag, som garanterer at vårt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag.
Inderøy har tradisjonene som har gitt opphav til våre produkter, tilgang på rene norske råvarer og foredlingskompetansen. Denne arven utvikler vi videre i jakten på gode smaker og produkter.
Vi bruker KUNNSKAP og TID for å utnytte kjøttråvarene til det fulle, og kombinerer dette med stadig større mengder med norske grønnsaker. Lokal verdiskapning betyr mye for oss. Sammen med de andre bedriftene i Inderøy skaper vi arbeidsplasser i lokalsamfunnet basert på videreføring av en stolt matkultur.

