Bilde
Hunsfos Bryggeri
Hunfos Bryggeri er et destilleri og bryggeri som ble etablert ølentusiaster

Hunsfos Bryggeri er et destilleri og bryggeri som ble etablert i 2014 av ølentusiaster fra Venndøla lauget. Med en lidenskap for håndverksøl og en visjon om å gi Vennesla sin egen ølproduksjon, startet vi ølbryggingen i det historiske Møllehuset ved Hunsfos Fabrikker i januar 2016.

 

Hunsfos Bryggeri ligger i de gamle lokalene til Hunsfos Fabrikker, en tidligere papirfabrikk med over 100 års industriell historie. Etter nedleggelsen av papirproduksjonen, har vi transformert lokalene til et moderne bryggeri, hvor dampende bryggekjeler og klirrende flasker har erstattet de gamle papirmaskinene. Ved å integrere elementer fra papirfabrikken i bryggeriet, viderefører vi lokal historie, verdier og kultur.

 

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre ølsorter for å tilby spennende og unike smaksopplevelser. Vårt sortiment inkluderer flere typer håndbrygget øl, som alle er tuftet på hardt arbeid, presisjon og stolthet. 

For de som ønsker en dypere opplevelse, tilbyr vi ølsmakinger og omvisninger på bryggeriet. Dette er en flott anledning til å lære mer om bryggeprosessen, smake på våre forskjellige øltyper og nyte småretter laget av lokale råvarer. 

Etablert
2014
Område
Sørlandet
Produkter fra Hunsfos Bryggeri
Artikkelbilde Matskatter på pizzaen

Fortell gode historier til dine gjester med norske Matskatter som topping på pizzaen!

Artikkelbilde Pynt til de store anledningene!

Våren banker på døra, og de store feiringene står for tur! Enten det er 17. mai, konfirmasjon, dåp eller bryllup, har vi kakepynten som gjør jobben enkel. Det skal nemlig ikke så mye til for at din servering blir et naturlig midtpunkt på bordet.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere til ethvert bruk av tørk og hygiene.

Artikkelbilde Eat safe by Kiilto

God hygiene er essensielt når man skal sikre trygg og velsmakende mat.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.