I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Holmen Crisp
Vi tar vare på håndverkstradisjoner
Tradisjonsbakst av erterflatbrød, potetflatbrød og rømmebrød er gamle håndverkstradisjoner fra tidenes morgen. Flatbrødlinjen vår, med «Reodor Felgen» preg, har maskindeler som er over 100 år.

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimal næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.

 

Rømmebrød lages etter gammel familieoppskrift fra Skåbu

I bakeriet lager vi det som av mange betraktes som Norges nasjonalbrød - rømmebrød og flatbrød; Potetflatbrød og Erterbrød. Erter er historisk en viktig bestanddel i brød fra Mjøsregionen, hvor erter ble dyrket og malt til mel. Erterbrød er et naturlig tilbehør til mange tradisjonsrike retter som rakfisk og lutefisk, men har mange bruksområder også i hverdagen. Erterbrødet vårt er tildelt Spesialitet merke med begrunnelse i sin lange historie, sin håndverksmessige produksjonsprosess og en helt unik smak. Poteter er en annen svært viktig råvare fra vår region og det er ikke tilfeldig av Østre Toten har poteter i sitt kommunevåpen. Potetbrødflatbrød er et unikt produkt med dype røtter og tradisjoner på Toten. Rømmebrød eller jønnbrød lages etter gammel famileoppskrift fra Skåbu. Passer perfekt til kaffen eller som tilbehør til en frisk dessert med krem, is og bær.

 

Vi er opptatt av å bruke lokale råvarer

Holmen Crisp AS ble etablert i 1991 av Håkon & Sigrun Rostad, som en familiebedrift, fisjonert ut fra det gamle brenneriet Holmen Brænderi AS (HB) på Gjøvik hvor familien Arne Rostad var hovedaksjonærer. Brenneriet drev med potetforedling, mineralvann og spritproduksjon. I dag eies og drives bedriften av Camilla Rostad, tredje generasjon. Bedriften har i dag 4 ansatte. Vi er opptatt av å bruke lokale råvarer så langt det er mulig og samarbeidet tett med Vang Gård som drives og eies av Per Odd Gjestvang, Camillas mann. Camilla er også styreleder i Mat fra Toten SA og jobber aktivt for utviklingen for dette produsent – og kompetanse nettverket som inkluderer flere av Norges største produsenter innen grønnsaker, kjøtt, egg og næringsmidler.

Etablert
1991
Område
Innlandet
Camilla Rostad, tredje generasjon (foto: Marius Viken)
Produkter fra Holmen Crisp
Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Nyheter fra Nortura PROFF

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar!

Artikkelbilde Jif Profesjonell

Produkter klar til bruk for en rask og effektiv rengjøring. Lilleborg er en av Norges ledende leverandører av rengjøringssystemer og hygieneløsninger til det profesjonelle markedet. Norsk selskap på over 190 års erfaring.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.