Bilde
Holli Mølle
Mel malt med omtanke
På Holli Gård i Østfold har man drevet med jordbruk i over 150 år. I dag har gården en egen mølle som lager mel av økologisk korn.

Trygve Nesje har bygd opp Holli Mølle i låvebygningen på slektsgården i Spydeberg. Gjennom samarbeidet med dedikerte bønder skapes grunnlaget for god kvalitet. Alle våre produkter er Debio godkjente. Kornet dyrkes på en økologisk og bærekraftig måte med omtanke for mennesker og miljø. Merket er en standardgaranti som tilfredsstiller strenge krav.

Vi har fokus på kortreist mat og sporbare råvarer. Hver pose merkes med navn på dyrker, og dato viser når kornet males og pakkes.

Vi er opptatt av kortreist mat

 

Urkorn er en samlebetegnelse på gamle, originale kornarter som er uforedlede. Spelt og emmer kan spores flere tusen år tilbake i tid. Eldre kornsorter har større tetthet av de ernæringsmessige stoffene, og mildere glutenproteiner som kroppen lettere klarer å fordøye.

 

Tilbakemeldinger fra dyktige bakere har påvirket produksjonsprosessene. Kornet males skånsomt til mel på steinkverner som tilfører lite varme. Det bevarer enzymene og råvarens opprinnelige egenskaper. En ekstra rundtur i anlegget tilfører det lille ekstra. Mølleren har den siste malingskontrollen i fingerspissene. Større bruddflater gjør at melet tar opp mer vann. Steinmalt mel gir saftige brød med lengre holdbarhet, fin krumme og velkjent aroma.

En av våre fordeler er at vi har et bredt sortiment. Melet kommer malt, klemt eller knust som fullkornsprodukter - eventuelt siktet. Det leveres i 1 kg, 10 kg eller 25 kg papiremballasje.

 

Vi er opptatt av å finne kornsorter som ikke er foredlet i laboratoriene

De populære bakeblandingene trenger kun å tilsettes vann, gjær og salt.

Perler er slipte helkorn. Næringsstoffene i kornet bevares i hinnen og kimen som sitter igjen etter at skallet fjernes. De kan brukes som et spennende alternativ til pasta og ris.

Mel fra Holli Mølle er et naturlig sunt valg uten tilsetning. Vi er stolte av varene som sendes ut fra oss.

 

Etablert
2007
Område
Østlandet
Mølleren Trygve Nesje
Produkter fra Holli Mølle
Artikkelbilde Bakevarer for profesjonelle kjøkken

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Utnytt sesongene!

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!

Artikkelbilde Slik blir softis-salget en suksess i sommer!

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.