Bilde
Hardangergutane
Hele produksjonen, med råvarer fra de lokale gårdene til ferdig produkt, skjer i Hardanger!

 

 

På Sekse, midt i et av landets største og eldste fruktdistrikt, ligger gården til Hardangergutane. Med bratte fjell og dype daler som nærmeste nabo, ligger alt til rette for produksjon av eplemost og sider. 

 

Brødrene Kristian og Karl Magnus har i lang tid laget eplemost fra egne råvarer til familie, venner og bekjente. Det var først i 2015 at Hardangergutane som et selskap ble etablert. Selskapet ble etablert på bakgrunn av mange gode tilbakemeldinger fra dem som fikk smake på produktene de lagde.

 

Alle epla har sin særeigne smak –­ frå det søte, til det meir syrlege og friske. Dette er eit resultat av klimaet og det grøderike jordsmonnet i området.

 

Produktene til Hardangergutane er ekte og helt uten tilsetninger. De legger vekt på at både smak og det visuelle er ivaretatt og sortimentet utvides stadig. 

 

 

Etablert
2015
Område
Vestlandet
Nyplukkede epler fra gården
Eplemoster og sider fra Hardangergutane
Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Nyhet! Easy Catering – skapt for enkel servering!

Når du leverer mat til store anledninger trenger du emballasje som om gjør jobben litt enklere. Easy Catering er utviklet for å gjøre serveringen smidig, enkel og stilren. Den ekstra store bunnflaten gir plass til alt fra bugnende festfat til smakfulle deleretter. Med avrivbart lokk kan esken settes rett på bordet – riv av, server, og la maten snakke for seg selv.

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Artikkelbilde Rene og naturlige råvarer fra Rørosmeieriet

Smaksrike retter fra Rørosmeieriet. Rene og naturlige råvarer gir gode smaksopplevelser er Rørosmeieriet`s mantra. Her har vi satt sammen 3 retter – som kan nytes sammen eller hver for seg.

Artikkelbilde Havrotto med Den Sorte Havre!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.