Bilde
Hardangergutane
Hele produksjonen, med råvarer fra de lokale gårdene til ferdig produkt, skjer i Hardanger!

 

 

På Sekse, midt i et av landets største og eldste fruktdistrikt, ligger gården til Hardangergutane. Med bratte fjell og dype daler som nærmeste nabo, ligger alt til rette for produksjon av eplemost og sider. 

 

Brødrene Kristian og Karl Magnus har i lang tid laget eplemost fra egne råvarer til familie, venner og bekjente. Det var først i 2015 at Hardangergutane som et selskap ble etablert. Selskapet ble etablert på bakgrunn av mange gode tilbakemeldinger fra dem som fikk smake på produktene de lagde.

 

Alle epla har sin særeigne smak –­ frå det søte, til det meir syrlege og friske. Dette er eit resultat av klimaet og det grøderike jordsmonnet i området.

 

Produktene til Hardangergutane er ekte og helt uten tilsetninger. De legger vekt på at både smak og det visuelle er ivaretatt og sortimentet utvides stadig. 

 

 

Etablert
2015
Område
Vestlandet
Nyplukkede epler fra gården
Eplemoster og sider fra Hardangergutane
Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Frisk opp toalettet til julebordsesongen

I travle restauranter og kontorbygg er det essensielt å opprettholde en frisk og innbydende atmosfære. Faktisk kommer over 45 % av klagene på kontorbygg fra toaletter*. Tork Kontinuerlig Luftfrisker er designet for å møte dette behovet ved å tilby en jevn og kontinuerlig duftfordeling som varer opptil 90 dager.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Artikkelbilde Adventstips

3 ganger i uken frem til julaften deler vi gode tips og inspirasjon fra våre konsulenter til deg!