Med en million turister i Geiranger hver sommer, er utgangspunktet godt for lokalprodusert mat og drikke. Geiranger Bryggeri ble etablert i 2014 og har siden 2015 produsert øl godt forankret i gamle vestlandske bryggetradisjoner. Bryggeriet er på 1000 liter og har en maksimal årlig produksjon på ca. 100 000 liter. Flaskene har en unik design som gjør seg godt servert på bordene enten hjemme eller på restaurant.
"Friaren er eit elegant lagerøl som er bygda vår verdig. Vi har brukt dei beste råvarene og rikelege mengder med edel humle frå Tyskland. Eit tørsteslukkande øl som kan nytast i dei fleste anledningar."
"Bølga er eit alkoholsterkt og balansert øl der vi har brukt store mengder frisk humle frå Amerika og Australia. Den har hint av fersken, tropiske frukter og gran."
"Vikingstøa er ein spenstig pale ale der vi har brukt rikeleg med amerikansk humle. Den har hint av tropiske frukter og fersken samstundes som ølet har eit behageleg maltpreg."
"Sju Søstre er eit lyst øl i engelsk stil, der vi kun brukar ein type humle. Denne varierar frå brygg til brygg, så her kan du få ulike smaksnyansar frå gong til gong. Ølet kan nytast i dei fleste anledningar."

