En liten foredlingsbedrift fra Frøya i Trøndelag som produserer ulike varianter av røkt laks og ørret, i tillegg til gravet laks, spekelaks og sild. Hos oss får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og en kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.
Gjennom generasjoner har fiskeren på Frøya levd av havet og med fisken som et av sine viktigste råstoffer. Tidligere var laksefiske i sjøen rundt Frøya en viktig ressurs for den lokale fiskeren, men gjennom nytenking og prøving av nye metoder har norsk havbruk et av sine største utviklingsområder her på Frøya.
Det hele startet som en hobby hvor Vidar bestemte seg for å lage produkter som smakte godt og samtidig var røkt med ekte røyk. Vidar er født og oppvokst på Frøya, og begynte å jobbe i et lokalt røykeri allerede som 16-åring. Det var her Vidar fikk interesse for videreforedling og røyking av laks. Garasjen ved sommerhuset på Frøya ble bygd om, og det ble anskaffet en røykovn. Det tok ikke lang tid før denne ble for liten, og det ble bygd et eget uthus for røykeri. Anlegget ble godkjent for matproduksjon og Garnviks Røkeri ble etablert i 2014 med en visjon om å levere lokalprodusert sjømat laget av ekte råvarer.
Produktet som ble solgt til venner og kolleger ble så godt mottatt, og allerede i 2015 var røykeriet ved sommerhuset på Frøya blitt for lite. Dette skapte en så stor endring for Vidar at hobbyen ble til noe mer. Vidar fikk leie produksjonslokalene der han selv jobbet som ungdom, og det er der Garnviks Røkeri holder til i dag, i store og moderne produksjonslokaler, på Norddyrøy på Frøya.
Helt siden starten har Garnvik hatt fokus på kvalitet og ikke minst utvikling av nye smaker med de beste lakseproduktene Norge kan skaffe. Garnviks Røkeri har blitt en sterk merkevare for foredlet laks og fiskeprodukter. Gode råvarer, utsøkte smaker, presentert i miljøriktig emballasje har gjort mange av produktene til klare vinnere i flere matkonkurranser i nasjonal sammenheng.
Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!
Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!
Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.
ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.