Bilde
Garnviks Røkeri
Garnviks Røkeri
Spesialitet fra Frøya

En liten foredlingsbedrift fra Frøya i Trøndelag som produserer ulike varianter av røkt laks og ørret, i tillegg til gravet laks, spekelaks og sild. Hos oss får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og en kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.

 

Gjennom generasjoner har fiskeren på Frøya levd av havet og med fisken som et av sine viktigste råstoffer. Tidligere var laksefiske i sjøen rundt Frøya en viktig ressurs for den lokale fiskeren, men gjennom nytenking og prøving av nye metoder har norsk havbruk et av sine største utviklingsområder her på Frøya.

 

Det hele startet som en hobby hvor Vidar bestemte seg for å lage produkter som smakte godt og samtidig var røkt med ekte røyk. Vidar er født og oppvokst på Frøya, og begynte å jobbe i et lokalt røykeri allerede som 16-åring. Det var her Vidar fikk interesse for videreforedling og røyking av laks. Garasjen ved sommerhuset på Frøya ble bygd om, og det ble anskaffet en røykovn. Det tok ikke lang tid før denne ble for liten, og det ble bygd et eget uthus for røykeri. Anlegget ble godkjent for matproduksjon og Garnviks Røkeri ble etablert i 2014 med en visjon om å levere lokalprodusert sjømat laget av ekte råvarer.

 

Produktet som ble solgt til venner og kolleger ble så godt mottatt, og allerede i 2015 var røykeriet ved sommerhuset på Frøya blitt for lite. Dette skapte en så stor endring for Vidar at hobbyen ble til noe mer. Vidar fikk leie produksjonslokalene der han selv jobbet som ungdom, og det er der Garnviks Røkeri holder til i dag, i store og moderne produksjonslokaler, på Norddyrøy på Frøya.

 

Helt siden starten har Garnvik hatt fokus på kvalitet og ikke minst utvikling av nye smaker med de beste lakseproduktene Norge kan skaffe. Garnviks Røkeri har blitt en sterk merkevare for foredlet laks og fiskeprodukter. Gode råvarer, utsøkte smaker, presentert i miljøriktig emballasje har gjort mange av produktene til klare vinnere i flere matkonkurranser i nasjonal sammenheng. 

Etablert
2014
Område
Midtnorge
Produkter fra Garviks Røkeri
Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.