En liten foredlingsbedrift fra Frøya i Trøndelag som produserer ulike varianter av røkt laks og ørret, i tillegg til gravet laks, spekelaks og sild. Hos oss får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og en kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.
Gjennom generasjoner har fiskeren på Frøya levd av havet og med fisken som et av sine viktigste råstoffer. Tidligere var laksefiske i sjøen rundt Frøya en viktig ressurs for den lokale fiskeren, men gjennom nytenking og prøving av nye metoder har norsk havbruk et av sine største utviklingsområder her på Frøya.
Det hele startet som en hobby hvor Vidar bestemte seg for å lage produkter som smakte godt og samtidig var røkt med ekte røyk. Vidar er født og oppvokst på Frøya, og begynte å jobbe i et lokalt røykeri allerede som 16-åring. Det var her Vidar fikk interesse for videreforedling og røyking av laks. Garasjen ved sommerhuset på Frøya ble bygd om, og det ble anskaffet en røykovn. Det tok ikke lang tid før denne ble for liten, og det ble bygd et eget uthus for røykeri. Anlegget ble godkjent for matproduksjon og Garnviks Røkeri ble etablert i 2014 med en visjon om å levere lokalprodusert sjømat laget av ekte råvarer.
Produktet som ble solgt til venner og kolleger ble så godt mottatt, og allerede i 2015 var røykeriet ved sommerhuset på Frøya blitt for lite. Dette skapte en så stor endring for Vidar at hobbyen ble til noe mer. Vidar fikk leie produksjonslokalene der han selv jobbet som ungdom, og det er der Garnviks Røkeri holder til i dag, i store og moderne produksjonslokaler, på Norddyrøy på Frøya.
Helt siden starten har Garnvik hatt fokus på kvalitet og ikke minst utvikling av nye smaker med de beste lakseproduktene Norge kan skaffe. Garnviks Røkeri har blitt en sterk merkevare for foredlet laks og fiskeprodukter. Gode råvarer, utsøkte smaker, presentert i miljøriktig emballasje har gjort mange av produktene til klare vinnere i flere matkonkurranser i nasjonal sammenheng.
Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein?
- ekte natur og ekte smak!
Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele.
Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.
Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.
I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.
Flere gjester forventer i dag at maten de spiser er både sunn, ansvarlig og produsert på naturens premisser. Med Vilje-produktene fra UNIL får du en serie økologiske varer som gjør det enkelt å servere mat med god smak, høy kvalitet – og et lavere klimaavtrykk.