Bilde
Gårdsand
Fransk kjærlighet fra hjertet av Vestfold
En helt ny kylling med franske aner, oppvokst i vakre Vestfold. Forankret i lokale tradisjoner, på ærlig vis.

Bonden Aadne Søyland, har sammen med sine yrkesbrødre Hans Edvard, Torbjørn, Arve og Rolf en lidenskap for fjørfe. Gårdsand, som er sentralt plassert i hjertet av Vestfold er deres felles prosjekt og jobb. De mener Vestfold er det beste stedet i Norge for å skape god matkvalitet, om det er asparges, poteter, bringebær eller fjærfe. Vestfold har riktig klima, dyktige fagfolk og tilgang på alle de lokale råvarer som skal til for å skape resultater som synes og smakes når det ligger på tallerken. Alt de gjør fra oppal, fôr og slakt skal være nært. Mer kortreist enn hos Gårdsand blir det ikke.

 

Vestfold er det beste stedet i Norge for å skape god matkvalitet

Det hele startet med spørsmålet: Hvorfor kan ikke norske bønder produsere like god and som de franske? Svaret ble, «klart vi kan det!» Ambisjonen om å være de første i Norge som kunne levere and av beste internasjonale kvalitet til gode måltider hjemme og på restaurant var satt. I Norge var det ingen anderase som tilfredsstilte bøndenes krav. For at ”andegutta” skulle kunne oppfylle sin kortreiste ambisjon måtte de først reise langt. Den nye generasjonen and fant de i Lincolnshire i England.

 

Kyllingen vokser opp i flotte lokaler med god plass og store vinduer som gir naturlig lys

Alt kan bli bedre, også kylling. Inspirert av de gode erfaringene og suksessen med and, var det på tide å revolusjonere kyllingmarkedet i Norge. De måtte finne en helt ny kylling utenfor landets grenser. Det var starten på et omfattende arbeid og etter flere besøk og en grundig gjennomgang av de beste på avl av kylling i Europa valgte de Sasso, som er verdenskjent for sin kvalitet. Dette har Sasso bevist med sin franske kvalitetsgodkjenning Label Rouge, den samme godkjenning som den kjente de Bresse kyllingen har. Det ble naturlig at kyllingen skulle hete Lerstang etter Lerstang gård. Et sted med lange tradisjoner og store visjoner midt i hjertet av Vestfold. Det er også på Lerstang livet til kyllingene starter. Her verpes eggene som blir til daggamle kyllinger. Lerstang kyllingen vokser opp i flotte lokaler med god plass og store vinduer som gir godt med naturlig lys. I tillegg vil kyllingen få høyballer til å leke med og klatre på slik at den holder seg i aktivitet. Gårdsand prøver rett og slett å gjenskape et så naturlig miljø som mulig for Lerstang kyllingen.

Etablert
2003
Område
Østlandet
Bonde Aadne Søyland
Produkter fra Gårdsand
Artikkelbilde Nye produkter fra Nortura PROFF i mai!

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i mai. Gilde lanserer burgeremner i perfekt smash-størrelse – ideelt for sommerens grilling. Prøv også den nye Ajour-gryta med kylling og mild karri, serveringsklar og perfekt til arrangementer. Nå får du også ferdig grillet salatkjøtt av saftig Livèchekylling!

Artikkelbilde Snacking nyheter fra My Bakery

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.

Artikkelbilde Nyhet! Easy Catering – skapt for enkel servering!

Når du leverer mat til store anledninger trenger du emballasje som om gjør jobben litt enklere. Easy Catering er utviklet for å gjøre serveringen smidig, enkel og stilren. Den ekstra store bunnflaten gir plass til alt fra bugnende festfat til smakfulle deleretter. Med avrivbart lokk kan esken settes rett på bordet – riv av, server, og la maten snakke for seg selv.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.