I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Gårdsand
Fransk kjærlighet fra hjertet av Vestfold
En helt ny kylling med franske aner, oppvokst i vakre Vestfold. Forankret i lokale tradisjoner, på ærlig vis.

Bonden Aadne Søyland, har sammen med sine yrkesbrødre Hans Edvard, Torbjørn, Arve og Rolf en lidenskap for fjørfe. Gårdsand, som er sentralt plassert i hjertet av Vestfold er deres felles prosjekt og jobb. De mener Vestfold er det beste stedet i Norge for å skape god matkvalitet, om det er asparges, poteter, bringebær eller fjærfe. Vestfold har riktig klima, dyktige fagfolk og tilgang på alle de lokale råvarer som skal til for å skape resultater som synes og smakes når det ligger på tallerken. Alt de gjør fra oppal, fôr og slakt skal være nært. Mer kortreist enn hos Gårdsand blir det ikke.

 

Vestfold er det beste stedet i Norge for å skape god matkvalitet

Det hele startet med spørsmålet: Hvorfor kan ikke norske bønder produsere like god and som de franske? Svaret ble, «klart vi kan det!» Ambisjonen om å være de første i Norge som kunne levere and av beste internasjonale kvalitet til gode måltider hjemme og på restaurant var satt. I Norge var det ingen anderase som tilfredsstilte bøndenes krav. For at ”andegutta” skulle kunne oppfylle sin kortreiste ambisjon måtte de først reise langt. Den nye generasjonen and fant de i Lincolnshire i England.

 

Kyllingen vokser opp i flotte lokaler med god plass og store vinduer som gir naturlig lys

Alt kan bli bedre, også kylling. Inspirert av de gode erfaringene og suksessen med and, var det på tide å revolusjonere kyllingmarkedet i Norge. De måtte finne en helt ny kylling utenfor landets grenser. Det var starten på et omfattende arbeid og etter flere besøk og en grundig gjennomgang av de beste på avl av kylling i Europa valgte de Sasso, som er verdenskjent for sin kvalitet. Dette har Sasso bevist med sin franske kvalitetsgodkjenning Label Rouge, den samme godkjenning som den kjente de Bresse kyllingen har. Det ble naturlig at kyllingen skulle hete Lerstang etter Lerstang gård. Et sted med lange tradisjoner og store visjoner midt i hjertet av Vestfold. Det er også på Lerstang livet til kyllingene starter. Her verpes eggene som blir til daggamle kyllinger. Lerstang kyllingen vokser opp i flotte lokaler med god plass og store vinduer som gir godt med naturlig lys. I tillegg vil kyllingen få høyballer til å leke med og klatre på slik at den holder seg i aktivitet. Gårdsand prøver rett og slett å gjenskape et så naturlig miljø som mulig for Lerstang kyllingen.

Etablert
2003
Område
Østlandet
Bonde Aadne Søyland
Produkter fra Gårdsand
Artikkelbilde Rett og slett en smartere saus

Våre salsaer er gode verktøy på kjøkkenet

Artikkelbilde Lag perfekt Napolitansk og Amerikansk Pizza med Regal mel!

Enten du ønsker å lage en autentisk napolitansk pizza eller en klassisk amerikansk pizza, er valg av mel avgjørende. Her er hvordan du kan perfeksjonere begge stilene med Regal tipo 00 og Regal hvetemel ekstra.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.