Bilde
Gangstad
Gangstad Gårsdsysteri
- En liten bedrift med stor annerkjennelse

 

Astrid Aasen er, sammen med mannen Perry Frøysadal, gründere av Gangstad Gårdsysteri. Gangstad Gårdsysteri var i 1998 landets første autoriserte gårdsysteri på kumelk. I dag er det ny generasjon som drifter gård og ysteri, i sønn Ole Morten Gangstad og svigerdatter Maren Gangstad.

 

Ysteriet har gjennom sine år bygget stein på stein og blitt en bedrift som gir 12 årsverk til bygda Sandvollan i Inderøy kommune. Ysteriet produserer 12 ulike oster, og omtrent like mange varianter med gårdsis. I tillegg til marmelader som passer til ostene.

- Vi har ingen snarveier. Bare tålmodighet og flid, tradisjoner og våre egne, rene råvarer, forteller Astrid Aasen.

I 2023 fikk kyrne på gården nytt tak over hodet da de flyttet inn i et nytt og moderne melkefjøs. Det samme året gikk Gangstad Gårdsysteris ost Nidelven Blå helt til topps i World Cheese Awards (VM i ost), hvor den konkurrerte mot hele 4.501 andre oster! Dette er den høyeste utmerkelsen Gangstad har mottatt, men bedriften har gjennom mange år høstet priser og utmerkelser.

 

Gangstad Gårdsysteri er en del av Den Gyldne Omvei, et samvirke av ulike bedrifter man kan besøke i Inderøy. Her finnes alt fra kunst, gårdsmat, historiske minnesmerker, restauranter og flotte hoteller og overnattingsmuligheter. På Gangstad kan man nyte en gårdsis og kaffe i tunet i sommersesongen. Man kan gå inn i noen av byggene, og handle i gårdsbutikken. 

Etablert
1998
Område
Midtnorge
Astrid Aasen og Perry Frøysadal med sønn Ole Morten og svigerdatter Maren
Produkter fra Gangstad Gårsdysteri
Artikkelbilde Slik blir softis-salget en suksess i sommer!

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Artikkelbilde Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.

Artikkelbilde Oatly - for proffene!

Den rike, nøytrale smaken fra havre og umettet fett løfter varm drikke som kaffe, te og kakao til et nytt nivå – nesten som en super-premium oppgradering.

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.