Astrid Aasen er, sammen med mannen Perry Frøysadal, gründere av Gangstad Gårdsysteri. Gangstad Gårdsysteri var i 1998 landets første autoriserte gårdsysteri på kumelk. I dag er det ny generasjon som drifter gård og ysteri, i sønn Ole Morten Gangstad og svigerdatter Maren Gangstad.
Ysteriet har gjennom sine år bygget stein på stein og blitt en bedrift som gir 12 årsverk til bygda Sandvollan i Inderøy kommune. Ysteriet produserer 12 ulike oster, og omtrent like mange varianter med gårdsis. I tillegg til marmelader som passer til ostene.
I 2023 fikk kyrne på gården nytt tak over hodet da de flyttet inn i et nytt og moderne melkefjøs. Det samme året gikk Gangstad Gårdsysteris ost Nidelven Blå helt til topps i World Cheese Awards (VM i ost), hvor den konkurrerte mot hele 4.501 andre oster! Dette er den høyeste utmerkelsen Gangstad har mottatt, men bedriften har gjennom mange år høstet priser og utmerkelser.
Gangstad Gårdsysteri er en del av Den Gyldne Omvei, et samvirke av ulike bedrifter man kan besøke i Inderøy. Her finnes alt fra kunst, gårdsmat, historiske minnesmerker, restauranter og flotte hoteller og overnattingsmuligheter. På Gangstad kan man nyte en gårdsis og kaffe i tunet i sommersesongen. Man kan gå inn i noen av byggene, og handle i gårdsbutikken.
Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.
For restauranter og serveringssteder som ønsker å kombinere kvalitet, bærekraft og økonomi, er dypfryst frukt og grønt et smart valg. Disse produktene har mange fordeler som gjør dem til en ideell løsning for storkjøkken og cateringvirksomheter.
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.
Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.