Frøyalaksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya i Trøndelag, her legges grunnlaget for den unike kvaliteten. Golfstrømmen har i årtusener skapt sterke strømmer med stor forskjell på flo og fjære, som sikrer tilførsel av rent sjøvann to ganger i døgnet – hele året!
I dag produseres Frøya på et av landets største og mest moderne lakseslakterier, SalMars slakteri på Frøya. Her slaktes mer enn 120 fisk i minuttet av de 400 ansatte som jobber der.
- Det gir Frøya en unik mulighet til å velge ut de aller beste fiskene, som lever opp til våre strenge kvalitetskriterier, forteller Henrik Andersen i Frøya Salmon AS.
- Derfor skjærer Frøya bort halestykket, slik at du kun står igjen med en perfekt og ensartet backloin. Skal du laksen lett, eller ønsker en litt fetere lakseloin, bør du velge en midloin. Frøya midloin har ensartet tykkelse som gjør at du enklere får perfekte stekeresultatet, sier Henrik.
Både Frøya backloin og midloin er spiseklare rett fra pakken. Den unike smaken og konsistensen oppnås når man blant annet kjøler ned produktet til 1,5 grader bare to timer etter fisken er tatt opp av sjøen. Dette hjelper til å bevare smaken og ferskheten helt frem til er levert hos deg!
- Jeg tror at for den kresne kokken som verdsetter kvalitet for både seg selv og de rundt seg er Frøya et opplagt valg. Jeg tenker videre at det er viktig med lokale varer og produkter fordi det utnytter verdifulle norske naturgitte fortrinn, som bør komme alle til gode, sier Henrik og legger til: - Konsumentene vinner på ekstraordinære smaksopplevelser, samtidig som vi holder lys i husene langs norskekysten på en bærekraftig måte, til glede for både dagens og fremtidige generasjoner.
Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Et smart produkt med god fortjeneste og lite svinn.
Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!
Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.