Bilde
FrostaChips
Chipsen for chipselskere!
Eventyrlig god grytechips

Sju mil nordover, litt øst og utover, ligger Frosta – et fruktbart fjordlandskap under skogkledde åser. Her har det milde kystklimaet fått følge av et jordsmonn så rikt på næring at området har fått tilnavnet "Trondheims Kjøkkenhage".

 

Hva om de fantastiske grønnsakene herfra kunne foredles til verdens beste grytechips? Denne tanken slo først rot for mange år siden på Matfestivalen i Trondheim. Med Norges nordligste chipsfabrikk, midt i åkeren på Frosta, er drømmen nå virkeliggjort - nå får chipselskere fra nær og fjern ta del i den gode smaksopplevelsen!

 

Potetene vi får fra Frostabonden reiser ikke mer enn noen meter før de kuttes og stekes langsomt i førsteklasses, skandinavisk rapsolje. Potetskivene stekes med skallet på, for å beholde stivelsen og den gode potetsmaken.

 

På kjøkkenet smaksetter vår mesterkokk chipsen med håndhøstet havsalt fra Havsnø – og tryller fram krydderkombinasjonene som gjør FrostaChips til chipsen for chipselskere.

 

Vi er stolte av å bruke norske råvarer, støtte lokal verdiskaping og levere et produkt som både smaker godt og gjør godt. Alle våre produkter bærer kvalitetsmerket Nyt Norge – et bevis på at vi tar både opprinnelse og kvalitet på alvor.

 

Etablert
2021
Område
Midtnorge
Tommy Hanson Wikmark - Daglig leder
Produkter fra FrostaChips
Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Vårt sortiment

Vi tilbyr et bredt sortiment som dekker behovene til profesjonelle kjøkken i hele landet. Produktene våre er valgt med tanke på kvalitet.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.