Sju mil nordover, litt øst og utover, ligger Frosta – et fruktbart fjordlandskap under skogkledde åser. Her har det milde kystklimaet fått følge av et jordsmonn så rikt på næring at området har fått tilnavnet "Trondheims Kjøkkenhage".
Hva om de fantastiske grønnsakene herfra kunne foredles til verdens beste grytechips? Denne tanken slo først rot for mange år siden på Matfestivalen i Trondheim. Med Norges nordligste chipsfabrikk, midt i åkeren på Frosta, er drømmen nå virkeliggjort - nå får chipselskere fra nær og fjern ta del i den gode smaksopplevelsen!
Potetene vi får fra Frostabonden reiser ikke mer enn noen meter før de kuttes og stekes langsomt i førsteklasses, skandinavisk rapsolje. Potetskivene stekes med skallet på, for å beholde stivelsen og den gode potetsmaken.
På kjøkkenet smaksetter vår mesterkokk chipsen med håndhøstet havsalt fra Havsnø – og tryller fram krydderkombinasjonene som gjør FrostaChips til chipsen for chipselskere.
Vi er stolte av å bruke norske råvarer, støtte lokal verdiskaping og levere et produkt som både smaker godt og gjør godt. Alle våre produkter bærer kvalitetsmerket Nyt Norge – et bevis på at vi tar både opprinnelse og kvalitet på alvor.

