Bilde
Frebergs
Frebergs er norsk kvalitet
Brødrene Freberg – Asparges og innovasjon fra tre gårder

Brødrene Bernt, Anstein og Edvart Freberg driver moderne og bærekraftig landbruk på tre ulike steder i Norge – Nøtterøy, Toten og Stokke. Sammen forvalter de 6 000 mål med grønnsaker, korn, epler og blomster.

 

Familien har drevet landbruk siden 1974, og brødrene tok over i 2012. Med bakgrunn i tradisjon og et tydelig blikk for fremtiden, har de utviklet gårdene med fokus på presisjonslandbruk og innovasjon.

 

Brødrene er særlig kjent for sin Hvasser-asparges – et sesongprodukt mange forbinder med vårens høydepunkt. De er Norges største produsent av grønn asparges, og den eneste som dyrker hvit. Etterspørselen er stor blant både storkjøkken og dagligvare tidlig i mai.

 

Freberg har også utviklet en serie med fryste grønnsaker, for å tilby norsk råvare året rundt. Frosne grønnsaker reduserer matsvinn og gir kjøkkenet effektiv tilgang på næringsrike ingredienser hele året.

 

Etablert
1974
Område
Østlandet
Tre brødre som driver moderne, norsk landbruk.
Produkter fra Brødrene Freberg
Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Dråpene som hever smaken!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.