Brødrene Bernt, Anstein og Edvart Freberg driver moderne og bærekraftig landbruk på tre ulike steder i Norge – Nøtterøy, Toten og Stokke. Sammen forvalter de 6 000 mål med grønnsaker, korn, epler og blomster.
Familien har drevet landbruk siden 1974, og brødrene tok over i 2012. Med bakgrunn i tradisjon og et tydelig blikk for fremtiden, har de utviklet gårdene med fokus på presisjonslandbruk og innovasjon.
Brødrene er særlig kjent for sin Hvasser-asparges – et sesongprodukt mange forbinder med vårens høydepunkt. De er Norges største produsent av grønn asparges, og den eneste som dyrker hvit. Etterspørselen er stor blant både storkjøkken og dagligvare tidlig i mai.
Freberg har også utviklet en serie med fryste grønnsaker, for å tilby norsk råvare året rundt. Frosne grønnsaker reduserer matsvinn og gir kjøkkenet effektiv tilgang på næringsrike ingredienser hele året.

