Bilde
Frebergs
Frebergs er norsk kvalitet
Brødrene Freberg – Asparges og innovasjon fra tre gårder

Brødrene Bernt, Anstein og Edvart Freberg driver moderne og bærekraftig landbruk på tre ulike steder i Norge – Nøtterøy, Toten og Stokke. Sammen forvalter de 6 000 mål med grønnsaker, korn, epler og blomster.

 

Familien har drevet landbruk siden 1974, og brødrene tok over i 2012. Med bakgrunn i tradisjon og et tydelig blikk for fremtiden, har de utviklet gårdene med fokus på presisjonslandbruk og innovasjon.

 

Brødrene er særlig kjent for sin Hvasser-asparges – et sesongprodukt mange forbinder med vårens høydepunkt. De er Norges største produsent av grønn asparges, og den eneste som dyrker hvit. Etterspørselen er stor blant både storkjøkken og dagligvare tidlig i mai.

 

Freberg har også utviklet en serie med fryste grønnsaker, for å tilby norsk råvare året rundt. Frosne grønnsaker reduserer matsvinn og gir kjøkkenet effektiv tilgang på næringsrike ingredienser hele året.

 

Etablert
1974
Område
Østlandet
Tre brødre som driver moderne, norsk landbruk.
Produkter fra Brødrene Freberg
Artikkelbilde Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt

Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde Vinterens Kaffecocktails

Kaffe fungerer godt både varmt og kaldt, også om vinteren. I kombinasjon med honningbasert tequila får kaffen en rundere karakter, og drikkene kan egne seg både etter mat eller som et alternativ når man ønsker noe med litt mer dybde i smaken.

Artikkelbilde Hva er fordelene med bruksklare wipes til desinfisering?

God hygiene er viktig for å forebygge smittespredning på steder hvor mange ferdes. For rask og effektiv desinfisering tilbyr Kiilto desinfeksjon både med og uten alkohol for bruk på ulike typer overflater. Alle produktene har dokumentert god effekt mot bakterier, ulike virus og gjærsopp.

Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!