Bilde
Finnmark Rein
Ekte Natur. Ekte Smak

Finnmark Rein er Norges største produsent av reinsdyrkjøtt. Are Smuk Figved er direktøren av selskapet og vokste selv opp i en reineierfamilie. De har holdt på med reindrift på Finnmark siden 2011.

 

Finnmark Rein har kjøtt som er lett å lage og kraftig på smak. 

 

Kjøttet er fra utvalgte dyr som lever fritt i vill natur og som omgås i liten grad rundt mennesker, de lever der hvor reinen trives best - på Finnmarksvidda. Her ferdes de på snødekte vidder og i frodige daler, og de ferdes fritt hele året. Når de skal bli fraktet mellom de ulike årsbeitene, blir de fulgt av deres reineierne gjennom 600 kilometer lange urgamle flytteveier.

 

Slaktingen hos Finnmark Rein skjer etter gammel samisk slaktefilosofi. Her utnytter man hele dyret og sørger for at ingenting går til spille. Reineierne har da muligheten til å benytte seg av mindre flokker og færre dyr som gjør at man har sunnere dyr, bedre kvalitet på kjøttet, høyere fortjeneste og lavere driftskostnad.

 

Finnmark Rein gir deg de beste stykningsdelene: Indrefilet, ytrefilet, mørbrad, biff, stek og selvfølgelig tradisjonelt skav. Alt av Rein kvalitet!

 

 

Etablert
2011
Område
Nordnorge
Fra Finnmark Rein får du alle de beste stykningsdelene.
Produkter fra Finnmark Rein
Artikkelbilde Plastpartnerskapet 2026

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen!

Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.