
Eldhus-produktene blir produsert på Voss, der tradisjon og omtanke kjennetegner produktene fra vårt eldste miljø for røyking, tørking og speking av kjøttvarer på Vestlandet.
Det er det gamle håndverket som gir den fine modningen og den gode smaken. Eldhusproduktene er produsert av de dyrene med best kvalitet og god kjøttfylde, røkt og tørket over åpen ild. Røykbålet tennes på gulvet, og høvelspon fra or blir benyttet til opptenning. Bålet skal helst ikke brenne med åpen flamme, men gløde og ulme.
Røykeprosessen må tilpasses både sesong og temperatur, og dette er hva Eldhus sine ansatte er spesielt flinke til. De er så dyktige at de kan se, lukte og føle når kjøttet er klart!
Produktene blir røkt på oreved, som er en viktig kulturbærer i området. Veden som blir bruk til å røyke kjøttet med er or levert av lokale bønder, og de tar tiden til hjelp. Det er det ikke mange produsenter som gjør, og er en av årsakene til at kjøttet får en helt unik smak.



Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.