Bilde
Eldhus
Eldhus – Lokale spesialiteter med lange tradisjoner

Eldhus-produktene blir produsert på Voss, der tradisjon og omtanke kjennetegner produktene fra vårt eldste miljø for røyking, tørking og speking av kjøttvarer på Vestlandet.

 

Det er det gamle håndverket som gir den fine modningen og den gode smaken. Eldhusproduktene er produsert av de dyrene med best kvalitet og god kjøttfylde, røkt og tørket over åpen ild. Røykbålet tennes på gulvet, og høvelspon fra or blir benyttet til opptenning. Bålet skal helst ikke brenne med åpen flamme, men gløde og ulme.

 

God tid og lokal ved av or gir den unike smaken på Eldhus sine produkter!

Røykeprosessen må tilpasses både sesong og temperatur, og dette er hva Eldhus sine ansatte er spesielt flinke til. De er så dyktige at de kan se, lukte og føle når kjøttet er klart!

 

Produktene blir røkt på oreved, som er en viktig kulturbærer i området. Veden som blir bruk til å røyke kjøttet med er or levert av lokale bønder, og de tar tiden til hjelp. Det er det ikke mange produsenter som gjør, og er en av årsakene til at kjøttet får en helt unik smak.

 

Etablert
1926
Område
Vestlandet
Røykbålet tennes på gulvet, og høvelspon fra or blir benyttet til opptenning.
Produkter fra Eldhus
Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Drikke til julematen

Julen nærmer seg, og vi vet at du ønsker å tilby den perfekte drikkeopplevelsen til årets julebord. Vi har samlet de beste anbefalingene til julematen, fra rød og hvit vin som komplementerer den tradisjonelle ribbetallerken, til utvalgte øl som fremhever smaken av pinnekjøtt. Og for å avslutte måltidet på beste vis, finner du også noen nydelige dessertviner som setter prikken over i-en.

Artikkelbilde Pizzaekspertenes valg

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.