Eldhus-produktene blir produsert på Voss, der tradisjon og omtanke kjennetegner produktene fra vårt eldste miljø for røyking, tørking og speking av kjøttvarer på Vestlandet.
Det er det gamle håndverket som gir den fine modningen og den gode smaken. Eldhusproduktene er produsert av de dyrene med best kvalitet og god kjøttfylde, røkt og tørket over åpen ild. Røykbålet tennes på gulvet, og høvelspon fra or blir benyttet til opptenning. Bålet skal helst ikke brenne med åpen flamme, men gløde og ulme.
Røykeprosessen må tilpasses både sesong og temperatur, og dette er hva Eldhus sine ansatte er spesielt flinke til. De er så dyktige at de kan se, lukte og føle når kjøttet er klart!
Produktene blir røkt på oreved, som er en viktig kulturbærer i området. Veden som blir bruk til å røyke kjøttet med er or levert av lokale bønder, og de tar tiden til hjelp. Det er det ikke mange produsenter som gjør, og er en av årsakene til at kjøttet får en helt unik smak.

