Elda Bakeri er en familiedrevet produsent av glutenfri bakevarer fra Sandnes.
Da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi, startet tanken på å lage glutenfri bakevarer som var like gode som andre bakevarer! Elda Bakeri startet i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori AS, og har siden den gang hatt glutenfri bakst som nisjeprodukt. Produksjonen vokste ut av bakeriet, og i 2018 flyttet de til nytt bakeri på Kvål i Sandnes. Herfra sprer de sin glutenfri bakst rundt til hele landet.
- Egentlig så lager vi jo ting som vi selv har savnet, som ikke er i markedet.
Visste du forresten at 90% av produktene fra Eldas Bakeri også er melkefri? Mange av de som spiser glutenfritt tåler heller ikke melk, og da er produktene fra Eldas Bakeri gode alternativ. Alle har rett på gode bakevarer, at kvaliteten er bra og et godt utvalg som vanlig. Hos Elda Bakeri finner du blant annet et utvalg av brød, baguetter, hamburger- og pølsebrød. De glutenfrie smultringene er dessuten akkurat like gode som vanlige smultringer!
Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.
Vi er stolte av å ha vært en del av den norske folkesjela i mer enn 95 år, med høy kvalitet, unike merkevarer og en ustoppelig sans for nye smaker. Nå gleder vi oss til å skape lønnsomme iskremdestinasjoner sammen med våre kunder via ASKO Servering! Med høy kompetanse og lidenskap sørger vi for at isen ikke bare smelter hjerter, men også gir resultater. Bli med på reisen!
Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.
Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.