Elda Bakeri er en familiedrevet produsent av glutenfri bakevarer fra Sandnes.
Da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi, startet tanken på å lage glutenfri bakevarer som var like gode som andre bakevarer! Elda Bakeri startet i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori AS, og har siden den gang hatt glutenfri bakst som nisjeprodukt. Produksjonen vokste ut av bakeriet, og i 2018 flyttet de til nytt bakeri på Kvål i Sandnes. Herfra sprer de sin glutenfri bakst rundt til hele landet.
- Egentlig så lager vi jo ting som vi selv har savnet, som ikke er i markedet.
Visste du forresten at 90% av produktene fra Eldas Bakeri også er melkefri? Mange av de som spiser glutenfritt tåler heller ikke melk, og da er produktene fra Eldas Bakeri gode alternativ. Alle har rett på gode bakevarer, at kvaliteten er bra og et godt utvalg som vanlig. Hos Elda Bakeri finner du blant annet et utvalg av brød, baguetter, hamburger- og pølsebrød. De glutenfrie smultringene er dessuten akkurat like gode som vanlige smultringer!
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.
Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.
Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos!
Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!