Da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi, startet tanken på å lage glutenfri bakevarer som var like gode som andre bakevarer! Elda Bakeri startet i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori AS, og har siden den gang hatt glutenfri bakst som nisjeprodukt. Produksjonen vokste ut av bakeriet, og i 2018 flyttet de til nytt bakeri på Kvål i Sandnes. Herfra sprer de sin glutenfri bakst rundt til hele landet.
Visste du forresten at 90% av produktene fra Eldas Bakeri også er melkefri? Mange av de som spiser glutenfritt tåler heller ikke melk, og da er produktene fra Eldas Bakeri gode alternativ. Alle har rett på gode bakevarer, at kvaliteten er bra og et godt utvalg som vanlig. Hos Elda Bakeri finner du blant annet et utvalg av brød, baguetter, hamburger- og pølsebrød. De glutenfrie smultringene er dessuten akkurat like gode som vanlige smultringer!

