Jakob & Johan Dybvik AS er en familiebedrift som i dag blir videreført av tredje generasjon Dybvik. Bedriften holder til midt inne i Borgundfjorden, på sørsiden av Ålesund på Sunnmøre, og har produsert tradisjonell klippfisk i snart 100 år. De er tre brødre som fører arven videre; Jan Petter, Sindre og Jakob Dybvik – de ”tre bacalao-musketerne”. Bedriften ble startet av deres farfar i 1923, og de har alle tre fysisk vokst opp i bedriften og var så heldig å få bli med og lære kunsten av å lage god klippfisk av deres far helt fra barnsben av. Dette håndverket fører de videre, og de forsøker hver dag å lage verdens beste klippfisk.
Da brødrene tok over bedriften ønsket de å ta vare på de gamle tradisjonene, samtidig som de så inderlig ønsket å gjøre dagens forbruker oppmerksom på det fantastiske produktet. De bestemte seg derfor for å skape en klippfiskbedrift med smak, kvalitet og kunden i fokus. Fra dette ståstedet har de videreutviklet bedriften deres og klippfiskmarkedet i Norge med nye spennende produkter.
De jobber kontinuerlig med produktutvikling og har på den måten har vi fått en naturlig utnyttelse av hele fisken som bidrar til lite svinn. Under produksjonsprosessen oppstår det som Dybvik-gutta kaller ”klippfiskmagi”. Klippfiskmagi er en konsentrasjon av smak og næringsstoffer, som skjer gjennom foredlingen. 10 kilo levende fisk blir konsentrert til en protein- og smaksbombe på ca. 3,5 kilo, totalt forskjellig fra råstoffet – en gastronomisk nytelse er født.
Øk smaken, ikke prisen med Santa Marias karakterfulle krydderier
Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.
Det mexicanske kjøkkenet er elsket av mange, og med god grunn. Se hvordan du kan gi menyene dine en meksikansk smaksvri eller tilby klassiske retter med autentiske meksikanske smaker.
Julen er en sesong med sterke mat- og drikketradisjoner. Enten man foretrekker ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller er glad i all den tradisjonelle julematen, finnes det godt drikke som passer til. Her kommer Aass Bryggeri sin egen kokk og ølsommelier, Anders Lien, med sine drikkeanbefalinger til julematen.
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.