Grunnet planlagt vedlikehold i vårt ordresystem, vil ordrer som kommer inn i tidsrommet 17:15 – 19:15 på lørdag 14.06. bli lagt i en kø, og disse vil bli prosessert når systemene er oppe igjen.
Bilde
Dybvik
Smak, kvalitet og kunden i fokus
Gjennom tilvirkningen til klippfisk blir torsken gjenfødt i en renere og en ekstatisk nytelse

Jakob & Johan Dybvik AS er en familiebedrift som i dag blir videreført av tredje generasjon Dybvik. Bedriften holder til midt inne i Borgundfjorden, på sørsiden av Ålesund på Sunnmøre, og har produsert tradisjonell klippfisk i snart 100 år. De er tre brødre som fører arven videre; Jan Petter, Sindre og Jakob Dybvik – de ”tre bacalao-musketerne”. Bedriften ble startet av deres farfar i 1923, og de har alle tre fysisk vokst opp i bedriften og var så heldig å få bli med og lære kunsten av å lage god klippfisk av deres far helt fra barnsben av. Dette håndverket fører de videre, og de forsøker hver dag å lage verdens beste klippfisk.

 

Klippfisk er havets spekeskinke med en helt unik og fantastisk smak

Da brødrene tok over bedriften ønsket de å ta vare på de gamle tradisjonene, samtidig som de så inderlig ønsket å gjøre dagens forbruker oppmerksom på det fantastiske produktet. De bestemte seg derfor for å skape en klippfiskbedrift med smak, kvalitet og kunden i fokus. Fra dette ståstedet har de videreutviklet bedriften deres og klippfiskmarkedet i Norge med nye spennende produkter.

 

Når det gjelder produksjon, tukler vi ikke med håndverket vårt

De jobber kontinuerlig med produktutvikling og har på den måten har vi fått en naturlig utnyttelse av hele fisken som bidrar til lite svinn. Under produksjonsprosessen oppstår det som Dybvik-gutta kaller ”klippfiskmagi”. Klippfiskmagi er en konsentrasjon av smak og næringsstoffer, som skjer gjennom foredlingen. 10 kilo levende fisk blir konsentrert til en protein- og smaksbombe på ca. 3,5 kilo, totalt forskjellig fra råstoffet – en gastronomisk nytelse er født.

Etablert
1923
Område
Vestlandet
Jakob Dybvik
Produkter fra Dybvik
Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Fiberlokk – bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd»

I en tid hvor bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd» er vi glad for å kunne presentere vårt fiberlokk til kaffebeger, en innovativ lokkløsning som gir trygghet og funksjonalitet for kunden. Selvfølgelig er de uten tilsatt PFAS og ingen plast.