Domstein er en familieeid leverandør av fisk i nærmere 100 år. Sjømatkonsernet er en betydelig aktør innen kjølt og fryst sjømat i de nordiske markedene og driver i tillegg handel med fryst fisk over hele verden. Vi skal være førstevalget for miljøbevisste kunder – som verdsetter god forvaltning av havets ressurser og en bærekraftig verdikjede.
Domstein ble etablert i 1925 av Rasmus Domstein, som var farfar til dagens eiere. Rasmus var fisker og kjøpte en strandeiendom i Måløy der han startet fiskemottak. Her drev han tradisjonell fisketilvirkning som salting og tørking i beskjeden målestokk. Etter krigen tok sønnen Knut Domstein over virksomheten. Han tok i bruk ny teknologi som frysing og maskinell filetproduksjon. Markedet ble etterhvert mer internasjonalt og han hadde en sentral rolle i restruktureringene av fiskeindustrien på Vestlandet. Han overtok og etablerte flere bedrifter i Måløy, Raudeberg, Selje, Kalvåg og Florø. Virksomheten omfattet etter hvert produksjon av klippfisk, frossen filet, sild og makrell og lakseoppdrett.
På 90-tallet ekspanderte Domstein sterkt. Virksomheten i Måløy ble samlet i et nytt og moderne anlegg for pelagisk fisk og hvitfisk på Trollebø. Det ble etablert produksjon og salg av ferdigvarer i Sverige. Domstein ble også en ledende aktør innen oppdrettsnæringen. Gjennom Ervik Havfiske var Domstein også sterkt involvert i banklineflåten.
Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.
Øk smaken, ikke prisen med Santa Marias karakterfulle krydderier
Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.
Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.