Bilde
Domstein Sjømat
Domstein Sjømat
Hovedfokus på villfanget fisk og skalldyr fra lokale fiskere og fiskemottak

Domstein er en familieeid leverandør av fisk i nærmere 100 år. Sjømatkonsernet er en betydelig aktør innen kjølt og fryst sjømat i de nordiske markedene og driver i tillegg handel med fryst fisk over hele verden. Vi skal være førstevalget for miljøbevisste kunder – som verdsetter god forvaltning av havets ressurser og en bærekraftig verdikjede. 

 

Domstein ble etablert i 1925 av Rasmus Domstein, som var farfar til dagens eiere. Rasmus var fisker og kjøpte en strandeiendom i Måløy der han startet fiskemottak. Her drev han tradisjonell fisketilvirkning som salting og tørking i beskjeden målestokk. Etter krigen tok sønnen Knut Domstein over virksomheten. Han tok i bruk ny teknologi som frysing og maskinell filetproduksjon. Markedet ble etterhvert mer internasjonalt og han hadde en sentral rolle i restruktureringene av fiskeindustrien på Vestlandet. Han overtok og etablerte flere bedrifter i Måløy, Raudeberg, Selje, Kalvåg og Florø. Virksomheten omfattet etter hvert produksjon av klippfisk, frossen filet, sild og makrell og lakseoppdrett.

 

På 90-tallet ekspanderte Domstein sterkt. Virksomheten i Måløy ble samlet i et nytt og moderne anlegg for pelagisk fisk og hvitfisk på Trollebø. Det ble etablert produksjon og salg av ferdigvarer i Sverige. Domstein ble også en ledende aktør innen oppdrettsnæringen. Gjennom Ervik Havfiske var Domstein også sterkt involvert i banklineflåten.

Etablert
1925
Område
Nordnorge
Produkter fra Domstein Sjømat
Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Slik blir softis-salget en suksess i sommer!

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.