Bilde
Brødrene Karlsen
Fisk fra ytterst på Senja

Brødrene Karlsen Holding AS er et sjømatkonsern med hovedkontor ytterst i havgapet på Husøy i Senja. Siden 1932 har vi levert sjømat av høy kvalitet rett fra kalde, klare farvann i arktiske omgivelser. I dag er vi et helintegrert oppdretts- og villfiskselskap som kan levere det meste av ressursene Barentshavet har å by på.

 

I lokalmat-serien vår har vi en rekke produkter, både røkte og ubehandlede, som passer til både hverdags og fest. For mange er røkte produkter fra Brødrene Karlsen forbundet med tradisjoner og er selvskrevet på middags- og frokostbordet til høytider som for eksempel jul og påske. Produktene er produsert på tradisjonelt vis og bygger på kunnskap bedriften har opparbeidet seg siden 1932.

 

Husøy er unikt plassert ved porten til Barentshavet noe som gir oss en uslåelig ferskhetsgrad og kvalitet på produktene våre. Fisken hentes opp av både lokal og tilreisende kystflåte og blir så bearbeides hos oss før videre salg ut i markedet. I samarbeid med en særdeles moderne og aktiv flåte samt dyktige oppdrettere kan vi stolt si at vårt pakkenummer T 308 fått en posisjon i markedet som assosieres med kvalitet, både i oppdretts- og villfiskavdelingene våre.

 

image-asset.jpeg

Etablert
1932
Område
Nordnorge
Produkter fra Børdrene Karslen
Produkter fra Brødrene Karlsen
Artikkelbilde Hennig-Olsen nyheter 2025

Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Utnytt sesongene!

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!