Bjorli Fjellmat AS er en nisjeprodusent av kvalitetsprodukter av kjøtt. Vår forretningsidé er tuftet på bruk av norske råvarer og tradisjoner hvor mindre salt og lengre modningstid er viktige elementer for å fremskaffe den særegne smaksopplevelsen; DEN GODE FJELLSMAKEN
Produksjonslokalet vårt ligger ved fjellovergangen mellom Dombås og Åndalsnes, lengst nord i Gudbrandsdalen, i Lesja kommune. Vi har satset på å lage produkter av høy kvalitet, basert på norske råvarer og tradisjoner. Beliggenheten og klimaet - den friske og tørre fjelluften - er ypperlig for spekematproduksjon.
Bedriften har streng egenkontroll i og et godt kvalitetssikringssystem med sporbarhet i alle ledd. Vi stiller høye krav til våre råvare-leverandører og vi foretar regelmessig mikrobiologisk kontroll av våre ferdigvarer. Vårt produksjonsanlegg er topp moderne og satt opp i 2 byggetrinn i 1996. Det siste og største i 2006.
Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i mai. Gilde lanserer burgeremner i perfekt smash-størrelse – ideelt for sommerens grilling. Prøv også den nye Ajour-gryta med kylling og mild karri, serveringsklar og perfekt til arrangementer. Nå får du også ferdig grillet salatkjøtt av saftig Livèchekylling!
Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.
Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!
Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.