Bjorli Fjellmat AS er en nisjeprodusent av kvalitetsprodukter av kjøtt. Vår forretningsidé er tuftet på bruk av norske råvarer og tradisjoner hvor mindre salt og lengre modningstid er viktige elementer for å fremskaffe den særegne smaksopplevelsen; DEN GODE FJELLSMAKEN
Produksjonslokalet vårt ligger ved fjellovergangen mellom Dombås og Åndalsnes, lengst nord i Gudbrandsdalen, i Lesja kommune. Vi har satset på å lage produkter av høy kvalitet, basert på norske råvarer og tradisjoner. Beliggenheten og klimaet - den friske og tørre fjelluften - er ypperlig for spekematproduksjon.
Bedriften har streng egenkontroll i og et godt kvalitetssikringssystem med sporbarhet i alle ledd. Vi stiller høye krav til våre råvare-leverandører og vi foretar regelmessig mikrobiologisk kontroll av våre ferdigvarer. Vårt produksjonsanlegg er topp moderne og satt opp i 2 byggetrinn i 1996. Det siste og største i 2006.
Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.
Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein?
- ekte natur og ekte smak!
Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele.
Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.