Bjorli Fjellmat AS er en nisjeprodusent av kvalitetsprodukter av kjøtt. Vår forretningsidé er tuftet på bruk av norske råvarer og tradisjoner hvor mindre salt og lengre modningstid er viktige elementer for å fremskaffe den særegne smaksopplevelsen; DEN GODE FJELLSMAKEN
Produksjonslokalet vårt ligger ved fjellovergangen mellom Dombås og Åndalsnes, lengst nord i Gudbrandsdalen, i Lesja kommune. Vi har satset på å lage produkter av høy kvalitet, basert på norske råvarer og tradisjoner. Beliggenheten og klimaet - den friske og tørre fjelluften - er ypperlig for spekematproduksjon.
Bedriften har streng egenkontroll i og et godt kvalitetssikringssystem med sporbarhet i alle ledd. Vi stiller høye krav til våre råvare-leverandører og vi foretar regelmessig mikrobiologisk kontroll av våre ferdigvarer. Vårt produksjonsanlegg er topp moderne og satt opp i 2 byggetrinn i 1996. Det siste og største i 2006.
Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.
Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.
Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.
Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.