Bilde
Biri Flatbrødbakeri
Vanlig og glutenfritt flatbrød, laget på gamlemåten

Biri Flatbrødbakeri AS ligger så vidt oppe i lia ovenfor E6 i Oppland sine dype og fine skoger. Bare 15 km sør for Lillehammer og 40 km nord for Gjørvik kan man finne et bakeri fult av tradisjon.

 

Hos Biri produserer de potetflatbørd, både vanlig og glutenfritt.

 

Bedriften ble etablert i 1994. Produksjonslinjen er utviklet og bygd av nåværende eier sin far,  som var en naturlig «Petter Smart». I dag er det en familiebedrift heleid av familien, med ekteparets datter som ansatt. Hos Biri bruker de hele poteten, riktig nok ble den vasket og kokt med skallet på hos Biri også.

 

I det vanlige flatbrødet blir det brukt kun potet, mel og salt, ingen kunstige tilsetninger. 

 

I det glutenfrie blir det brukt potet og en glutenfri melblanding. Bedriften bruker dessuten ikke flakes. Maskinene er bygd for å bake flatbrød, derfor er det akkurat det de produserer. Produksjonen er en kombinasjon av «håndarbeid» og maskinelt. De er 3 ansatte/ca 2,5 årsverk.

Etablert
1994
Område
Innlandet
Odin flatbrød
Odin flatbrød
Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Skap autentiske mexicanske smaker med Santa Maria

Det mexicanske kjøkkenet er elsket av mange, og med god grunn. Se hvordan du kan gi menyene dine en meksikansk smaksvri eller tilby klassiske retter med autentiske meksikanske smaker.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

For å forenkle oppstarten av sesongen for deg, har vi samlet en liste over produkter du kan trenge. Ta en titt på våre anbefalinger slik at du enkelt kan legge til varene i handlelisten din eller direkte i handlekurven.

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips