Bilde
Biri Flatbrødbakeri
Vanlig og glutenfritt flatbrød, laget på gamlemåten

Biri Flatbrødbakeri AS ligger så vidt oppe i lia ovenfor E6 i Oppland sine dype og fine skoger. Bare 15 km sør for Lillehammer og 40 km nord for Gjørvik kan man finne et bakeri fult av tradisjon.

 

Hos Biri produserer de potetflatbørd, både vanlig og glutenfritt.

 

Bedriften ble etablert i 1994. Produksjonslinjen er utviklet og bygd av nåværende eier sin far,  som var en naturlig «Petter Smart». I dag er det en familiebedrift heleid av familien, med ekteparets datter som ansatt. Hos Biri bruker de hele poteten, riktig nok ble den vasket og kokt med skallet på hos Biri også.

 

I det vanlige flatbrødet blir det brukt kun potet, mel og salt, ingen kunstige tilsetninger. 

 

I det glutenfrie blir det brukt potet og en glutenfri melblanding. Bedriften bruker dessuten ikke flakes. Maskinene er bygd for å bake flatbrød, derfor er det akkurat det de produserer. Produksjonen er en kombinasjon av «håndarbeid» og maskinelt. De er 3 ansatte/ca 2,5 årsverk.

Etablert
1994
Område
Innlandet
Odin flatbrød
Odin flatbrød
Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Produkter av engangsplast er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Pizzaekspertenes valg

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!

Artikkelbilde Finnbiffgryte

Finnbiffgryte og potetpure fra Matbørsen, toppes med tyttebær og krunsj.

Artikkelbilde Plastpartnerskapet 2026

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen!