I dag er Berentsens Brygghus Rogalands eldste operative bryggeri, og en av de eldste brusfabrikkene i landet. Fra oppstart i 1895 har de gått fra å produsere 5000 flasker i året, til 5000 flasker på et kvarter! Bryggeriet har alltid hatt fokus på innovasjon og videreutvikling, og drives i dag av fjerde og femte generasjon. Familien med mor, far, datter og sønn deler lidenskapen for å lage drikkevarer av høyeste kvalitet!
I sortimentet finnes alt fra forfriskende brus og eplemost, til godt håndtverksøl og kjente spritprodukter! Fra 2018 har brygghuset hatt sitt eget destilleri hvor det produseres norsk whiskey, norsk gin og norsk akevitt - alt produseres i egne lokaler i Jernbaneveien i Egersund.
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Natura-merket står for bærekraft med fossilfrie og 100 % nedbrytbare råvarer. Kiilto Pro Natura-produktene produseres naturlig og miljøvennlig, og hele leveransekjeden vurderes nøye.
Julen er en sesong med sterke mat- og drikketradisjoner. Enten man foretrekker ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller er glad i all den tradisjonelle julematen, finnes det godt drikke som passer til. Her kommer Aass Bryggeri sin egen kokk og ølsommelier, Anders Lien, med sine drikkeanbefalinger til julematen.
Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!