Bilde
Berentsens Brygghus
Generasjonsbryggerne!
Berentsens Brygghus er en familiedrevet bedrift med lange tradisjoner - siden 1895 har de levert drikkevarer til det norske folk.

I dag er Berentsens Brygghus Rogalands eldste operative bryggeri, og en av de eldste brusfabrikkene i landet. Fra oppstart i 1895 har de gått fra å produsere 5000 flasker i året, til 5000 flasker på et kvarter! Bryggeriet har alltid hatt fokus på innovasjon og videreutvikling, og drives i dag av fjerde og femte generasjon. Familien med mor, far, datter og sønn deler lidenskapen for å lage drikkevarer av høyeste kvalitet!

 

- Vi har stolthet i å produsere og utvikle alt under samme tak!

 

I sortimentet finnes alt fra forfriskende brus og eplemost, til godt håndtverksøl og kjente spritprodukter! Fra 2018 har brygghuset hatt sitt eget destilleri hvor det produseres norsk whiskey, norsk gin og norsk akevitt - alt produseres i egne lokaler i Jernbaneveien i Egersund.

 

 

Etablert
1895
Område
Sørlandet
Fjerde og femte generasjon.
Produkter fra Berentsens Brygghus
Artikkelbilde Smak av Finnmark - lekre retter med reinsdyrkjøtt!

Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.