Bilde
Bådin

Bådin Bryggeri ble etablert i 2012 av en variert gruppe gründere bestående av en ingeniør, lege, bibliotekar, designer og økonom. Siden oppstarten har bryggeriet ledet an i utviklingen av arktisk craft-øl.

 

Med et dedikert fokus på innovasjon og bevaring av bryggeritradisjoner, har Bådin utviklet en omfattende samling av øltyper som har fått anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Å utforske nye ølstiler og smaker har alltid vært en kjernevirksomhet, noe som fører til månedlige nyutgivelser av øl. Dette bidrar sterkt til å opprettholde en variert og oppdatert ølportefølje.

Etablert
2012
Område
Nordnorge
Produkter fra Bådin
Artikkelbilde Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Sesongens nyheter

Denne sesongen byr vi på flere spennende nyheter til ditt kjøkken! Her finner du både produkter som setter preg på menyen, og som kan skape nye gode matopplevelser for dine gjester.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.