Bådin Bryggeri ble etablert i 2012 av en variert gruppe gründere bestående av en ingeniør, lege, bibliotekar, designer og økonom. Siden oppstarten har bryggeriet ledet an i utviklingen av arktisk craft-øl.
Med et dedikert fokus på innovasjon og bevaring av bryggeritradisjoner, har Bådin utviklet en omfattende samling av øltyper som har fått anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Å utforske nye ølstiler og smaker har alltid vært en kjernevirksomhet, noe som fører til månedlige nyutgivelser av øl. Dette bidrar sterkt til å opprettholde en variert og oppdatert ølportefølje.
Høsten og vinteren er høysesong for influensa og andre sykdommer. Sikre deg god hygiene på ditt serveringssted!
Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.