Bilde
Austmann Bryggeri
Austmann Bryggeri

Austmann ble etablert i 2013 ved fjordkanten i Trondheim av tre entusiaster med drømmer om eget bryggeri. De startet opp med gjenbrukt meieriutstyr i et gammelt lager, finansiert av omfinansiering av familiens eiendommer. Det tok ikke lang tid før Austmann fanget oppmerksomheten med sine kvalitetsøl og vant flere anbud hos Vinmonopolet, noe som raskt gjorde merkevaren kjent over hele landet.

 

I 2015 nådde bryggeriet sin kapasitetsgrense, noe som førte til et partnerskap med Hansa Borg i 2016. Dette ga Austmann nye muligheter for vekst og innovasjon, samt et kvalitetsløft med produksjon i et ISO 22000-sertifisert anlegg. I dag står Austmann sterkt i både det norske og internasjonale ølmarkedet, med tilstedeværelse på festivaler og  serveringssteder. Med en bred distribusjon og en voksende tilstedeværelse i eksportmarkeder som Spania og Finland, har Austmann posisjonert seg som et av Norges ledende håndverksølmerker.

Etablert
2012
Område
Midtnorge
Produkter fra Austmann Bryggeri
Artikkelbilde EPD-endringer på produkter fra Matbørsen

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Artikkelbilde Nye produkter fra Nortura PROFF i mai!

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i mai. Gilde lanserer burgeremner i perfekt smash-størrelse – ideelt for sommerens grilling. Prøv også den nye Ajour-gryta med kylling og mild karri, serveringsklar og perfekt til arrangementer. Nå får du også ferdig grillet salatkjøtt av saftig Livèchekylling!

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.