Bilde
Askim Frukt- og bærpresseri
Ta vare på det ekte og det sunne
Tradisjonsrik, ærlig og nyskapende

Barndomsminner. Lukten av innhøsting og ferskplukkede bær. Nytappet ripssaft på varme flasker. Eller nylaget eplemos. I presseriet hos kan du fortsatt oppleve stemningen, aromaen og følelsen av å hente ut resultatet fra plukking og innlevering av frukt og bær. Pressing av frukt og bær har vi gjort siden 1936, dengang skjedde at uten maskiner. Nå er teknologien mer moderne. Oppskriftene, derimot, er av god, gammel årgang.

 

Barndomsminner, innhøsting, nyplukkede bær

Askim Frukt - og Bærpresseri har presset kvalitetsfrukt og bær til safter, mos og geléer i generasjoner. Oppskriftene vi bruker i dag er identiske med dem som ble brukt for 75 år siden. Vi har alltid vært opptatt av rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Varme flasker, varm saft og korken på umiddelbart etter at saften er tappet bidrar til å bevare den gode smaken, aromaen og kvaliteten. Produktutvikling har resultert i gode, klassiske kvalitetsprodukter av bærsaft og eplesaft, fremstilt av friske, rene råvarer uten tilsetninger. Takket være streng kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere har vi lykkes med å få en solid plass i markedet. Opprinnelse, tradisjoner og vårt gode rykte er viktig for oss.

Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter



Ren råsaft fra bær og frukt er like gunstig for helsen som ubehandlet råvare, og alle anbefalinger går i retning av at mer frukt og bær virker sykdomsforebyggende. Råsaftene fra bær og epler regnes som fersk vare, og strenge hygieniske forhold sørger for god holdbarhet. Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter, og slik har det alltid vært. Før frukt og bær blir til råsaft, må de være på sitt mest modne og næringsrike. Filosofien til Askim Frukt- og Bærpresseri har alltid vært ekte, rene og sunne produkter. Råsaft er det nærmeste vi kommer naturen selv. Vi skal ta godt vare på verdiene.

Etikettene til råsaftene og geléene våre har nettopp fått et solid designløft, mens flaskene vi bruker er identiske med dem som ble tegnet og produsert ved Moss Glassverk i 1967. Vi liker at en del av historien er med videre, både i de nye etikettene og flaskeformen.

Etablert
1936
Område
Østlandet
Daglig leder Astrid Lier Rømuld
Produkter fra Askim Frukt- og bærpresseri
Artikkelbilde Nyhet! Easy Catering – skapt for enkel servering!

Når du leverer mat til store anledninger trenger du emballasje som om gjør jobben litt enklere. Easy Catering er utviklet for å gjøre serveringen smidig, enkel og stilren. Den ekstra store bunnflaten gir plass til alt fra bugnende festfat til smakfulle deleretter. Med avrivbart lokk kan esken settes rett på bordet – riv av, server, og la maten snakke for seg selv.

Artikkelbilde Tørrvarer

Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.

Artikkelbilde Snacking nyheter fra My Bakery

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.

Artikkelbilde Slik blir softis-salget en suksess i sommer!

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Artikkelbilde Spar tid og unngå korktrøbbel – velg skrukork

Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.