Bilde
Askim Frukt- og bærpresseri
Ta vare på det ekte og det sunne
Tradisjonsrik, ærlig og nyskapende

Barndomsminner. Lukten av innhøsting og ferskplukkede bær. Nytappet ripssaft på varme flasker. Eller nylaget eplemos. I presseriet hos kan du fortsatt oppleve stemningen, aromaen og følelsen av å hente ut resultatet fra plukking og innlevering av frukt og bær. Pressing av frukt og bær har vi gjort siden 1936, dengang skjedde at uten maskiner. Nå er teknologien mer moderne. Oppskriftene, derimot, er av god, gammel årgang.

 

Barndomsminner, innhøsting, nyplukkede bær

Askim Frukt - og Bærpresseri har presset kvalitetsfrukt og bær til safter, mos og geléer i generasjoner. Oppskriftene vi bruker i dag er identiske med dem som ble brukt for 75 år siden. Vi har alltid vært opptatt av rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Varme flasker, varm saft og korken på umiddelbart etter at saften er tappet bidrar til å bevare den gode smaken, aromaen og kvaliteten. Produktutvikling har resultert i gode, klassiske kvalitetsprodukter av bærsaft og eplesaft, fremstilt av friske, rene råvarer uten tilsetninger. Takket være streng kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere har vi lykkes med å få en solid plass i markedet. Opprinnelse, tradisjoner og vårt gode rykte er viktig for oss.

Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter



Ren råsaft fra bær og frukt er like gunstig for helsen som ubehandlet råvare, og alle anbefalinger går i retning av at mer frukt og bær virker sykdomsforebyggende. Råsaftene fra bær og epler regnes som fersk vare, og strenge hygieniske forhold sørger for god holdbarhet. Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter, og slik har det alltid vært. Før frukt og bær blir til råsaft, må de være på sitt mest modne og næringsrike. Filosofien til Askim Frukt- og Bærpresseri har alltid vært ekte, rene og sunne produkter. Råsaft er det nærmeste vi kommer naturen selv. Vi skal ta godt vare på verdiene.

Etikettene til råsaftene og geléene våre har nettopp fått et solid designløft, mens flaskene vi bruker er identiske med dem som ble tegnet og produsert ved Moss Glassverk i 1967. Vi liker at en del av historien er med videre, både i de nye etikettene og flaskeformen.

Etablert
1936
Område
Østlandet
Daglig leder Astrid Lier Rømuld
Produkter fra Askim Frukt- og bærpresseri
Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Førstehjelp for kjøkken

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

One-Shot er et innovativt iskonsept som tilbyr iskrem, frozen yoghurt og sorbet laget etter originale italienske oppskrifter, med en unik kremet konsistens og et bredt utvalg av smaker. Konseptet bruker ferdigporsjonerte kapsler som sikrer enkel servering uten svinn, høy matsikkerhet og ingen vedlikeholdskostnader.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!