Askim Frukt - og Bærpresseri har presset kvalitetsfrukt og bær til safter, mos og geléer i generasjoner. Oppskriftene vi bruker i dag er identiske med dem som ble brukt for 75 år siden. Vi har alltid vært opptatt av rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Varme flasker, varm saft og korken på umiddelbart etter at saften er tappet bidrar til å bevare den gode smaken, aromaen og kvaliteten. Produktutvikling har resultert i gode, klassiske kvalitetsprodukter av bærsaft og eplesaft, fremstilt av friske, rene råvarer uten tilsetninger. Takket være streng kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere har vi lykkes med å få en solid plass i markedet. Opprinnelse, tradisjoner og vårt gode rykte er viktig for oss.
Ren råsaft fra bær og frukt er like gunstig for helsen som ubehandlet råvare, og alle anbefalinger går i retning av at mer frukt og bær virker sykdomsforebyggende. Råsaftene fra bær og epler regnes som fersk vare, og strenge hygieniske forhold sørger for god holdbarhet. Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter, og slik har det alltid vært. Før frukt og bær blir til råsaft, må de være på sitt mest modne og næringsrike. Filosofien til Askim Frukt- og Bærpresseri har alltid vært ekte, rene og sunne produkter. Råsaft er det nærmeste vi kommer naturen selv. Vi skal ta godt vare på verdiene.
Etikettene til råsaftene og geléene våre har nettopp fått et solid designløft, mens flaskene vi bruker er identiske med dem som ble tegnet og produsert ved Moss Glassverk i 1967. Vi liker at en del av historien er med videre, både i de nye etikettene og flaskeformen.