Bilde
ASK Gård
Spekemat inspirert av italiensk håndverk!
ASK Gård i Nordmarka

Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken, samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.

 

Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer, bare kjøtt, fett og urter. Sånt blir det god spekemat av!

 

Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse. Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. For ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.

 

Ask Gård ligger vakkert plassert i utkanten av Nordmarka med utsikt over Randsfjorden

 

Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk, som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene!

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Anne Marte og Kristoffer Evang
Produkter fra ASK Gård
Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Produkter av engangsplast er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Liplid: En bedre drikkeopplevelse

Liplid er en ny og revolusjonær take-away løsning. Ikke bare er Liplid et 100% plastfritt og resirkulerbart lokk, det er et innovativt design som gir koppen bedre funksjonalitet og stabilitet. Med andre ord: et ideelt valg for enhver varm eller kald drikke på farten!

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!