Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken, samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.
Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse. Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. For ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.
Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk, som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene!

