Bilde
ASK Gård
Spekemat inspirert av italiensk håndverk!
ASK Gård i Nordmarka

Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken, samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.

 

Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer, bare kjøtt, fett og urter. Sånt blir det god spekemat av!

 

Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse. Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. For ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.

 

Ask Gård ligger vakkert plassert i utkanten av Nordmarka med utsikt over Randsfjorden

 

Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk, som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene!

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Anne Marte og Kristoffer Evang
Produkter fra ASK Gård
Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Havrotto med Den Sorte Havre!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.