Bilde
A. Idsøe
Kjøtt, pølser og andre delikatesser!
Gourmetpølser ut til folket

Albert Idsøe er 6. generasjon pølsemaker. Helt siden Tore Idsøe åpnet slakteriet i Stavanger, har familien vært lidenskapelig opptatt av pølser. 

 

Albert Idsøe har laget gourmetpølser for Jacobs Utvalgte i snart 10 år. Han er lidenskapelig opptatt av pølser. Å lage skikkelig mat ser han på som sitt samfunnsansvar. 

- All min kreativitet går inn i pølsene. De er unike fordi de har en god umami i bunn, og herfra kan du skape hva du vil. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til, til du får noe folk liker. Du kan mene mye rasjonelt om mat, men grunnlaget for suksess er at det smaker godt! 

 

Litt som å lage sjokolade. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til du får noe folk liker.

 

A. Idsøe produserer i dag 14 ulike varianter for Jacobs Utvalgte, inkludert flere rå pølser. Råvaren er svin og lam med et kvalitetsstempel fra Jæren Smak. Kjøttet kommer fra naboen i Stavanger, Prima Jæren, som samarbeider tett med lokale bønder. Dyrevelferd er viktig, dette blir sikret helt fra start. Prima Jæren betaler bøndene mer for at de skal følge deres retningslinjer. Grisene får større plass, rotematerialer, aktivitetsgjenstander og garantert skikkelig tilsyn.

 

I Stavanger har Albert sin egen butikk, denne tok han over når han var 21 år. Når Albert tok over hadde butikken en årlig omsetning på 20 millioner, som han siden har økt til 220 millioner. Han er opptatt av både vekst og å bevare historien. Pølse- og kjøttdisken i butikken hans er nok landets lengste. Her får du det meste av fersk kjøttpudding, chipotle, geitost fra Munkeby, Valrhona-sjokolade, italiensk pasta og sauser. 

Etablert
1828
Område
Sørlandet
Albert Idsøe
Produkter fra A. Idsøe
Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Førstehjelp for kjøkken

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Liplid: En bedre drikkeopplevelse

Liplid er en ny og revolusjonær take-away løsning. Ikke bare er Liplid et 100% plastfritt og resirkulerbart lokk, det er et innovativt design som gir koppen bedre funksjonalitet og stabilitet. Med andre ord: et ideelt valg for enhver varm eller kald drikke på farten!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!