
Albert Idsøe er 6. generasjon pølsemaker. Helt siden Tore Idsøe åpnet slakteriet i Stavanger, har familien vært lidenskapelig opptatt av pølser.
Albert Idsøe har laget gourmetpølser for Jacobs Utvalgte i snart 10 år. Han er lidenskapelig opptatt av pølser. Å lage skikkelig mat ser han på som sitt samfunnsansvar.
- All min kreativitet går inn i pølsene. De er unike fordi de har en god umami i bunn, og herfra kan du skape hva du vil. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til, til du får noe folk liker. Du kan mene mye rasjonelt om mat, men grunnlaget for suksess er at det smaker godt!
A. Idsøe produserer i dag 14 ulike varianter for Jacobs Utvalgte, inkludert flere rå pølser. Råvaren er svin og lam med et kvalitetsstempel fra Jæren Smak. Kjøttet kommer fra naboen i Stavanger, Prima Jæren, som samarbeider tett med lokale bønder. Dyrevelferd er viktig, dette blir sikret helt fra start. Prima Jæren betaler bøndene mer for at de skal følge deres retningslinjer. Grisene får større plass, rotematerialer, aktivitetsgjenstander og garantert skikkelig tilsyn.
I Stavanger har Albert sin egen butikk, denne tok han over når han var 21 år. Når Albert tok over hadde butikken en årlig omsetning på 20 millioner, som han siden har økt til 220 millioner. Han er opptatt av både vekst og å bevare historien. Pølse- og kjøttdisken i butikken hans er nok landets lengste. Her får du det meste av fersk kjøttpudding, chipotle, geitost fra Munkeby, Valrhona-sjokolade, italiensk pasta og sauser.



Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.