Bilde
A. Idsøe
Kjøtt, pølser og andre delikatesser!
Gourmetpølser ut til folket

Albert Idsøe er 6. generasjon pølsemaker. Helt siden Tore Idsøe åpnet slakteriet i Stavanger, har familien vært lidenskapelig opptatt av pølser. 

 

Albert Idsøe har laget gourmetpølser for Jacobs Utvalgte i snart 10 år. Han er lidenskapelig opptatt av pølser. Å lage skikkelig mat ser han på som sitt samfunnsansvar. 

- All min kreativitet går inn i pølsene. De er unike fordi de har en god umami i bunn, og herfra kan du skape hva du vil. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til, til du får noe folk liker. Du kan mene mye rasjonelt om mat, men grunnlaget for suksess er at det smaker godt! 

 

Litt som å lage sjokolade. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til du får noe folk liker.

 

A. Idsøe produserer i dag 14 ulike varianter for Jacobs Utvalgte, inkludert flere rå pølser. Råvaren er svin og lam med et kvalitetsstempel fra Jæren Smak. Kjøttet kommer fra naboen i Stavanger, Prima Jæren, som samarbeider tett med lokale bønder. Dyrevelferd er viktig, dette blir sikret helt fra start. Prima Jæren betaler bøndene mer for at de skal følge deres retningslinjer. Grisene får større plass, rotematerialer, aktivitetsgjenstander og garantert skikkelig tilsyn.

 

I Stavanger har Albert sin egen butikk, denne tok han over når han var 21 år. Når Albert tok over hadde butikken en årlig omsetning på 20 millioner, som han siden har økt til 220 millioner. Han er opptatt av både vekst og å bevare historien. Pølse- og kjøttdisken i butikken hans er nok landets lengste. Her får du det meste av fersk kjøttpudding, chipotle, geitost fra Munkeby, Valrhona-sjokolade, italiensk pasta og sauser. 

Etablert
1828
Område
Sørlandet
Albert Idsøe
Produkter fra A. Idsøe
Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Klassisk julemat til julebordet!

Klassisk julemat som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere et uforglemmelig julemåltid!

Artikkelbilde EPD-endringer på produkter fra Matbørsen

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere til ethvert bruk av tørk og hygiene.

Artikkelbilde Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.