Bilde
A. Idsøe
Kjøtt, pølser og andre delikatesser!
Gourmetpølser ut til folket

Albert Idsøe er 6. generasjon pølsemaker. Helt siden Tore Idsøe åpnet slakteriet i Stavanger, har familien vært lidenskapelig opptatt av pølser. 

 

Albert Idsøe har laget gourmetpølser for Jacobs Utvalgte i snart 10 år. Han er lidenskapelig opptatt av pølser. Å lage skikkelig mat ser han på som sitt samfunnsansvar. 

- All min kreativitet går inn i pølsene. De er unike fordi de har en god umami i bunn, og herfra kan du skape hva du vil. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til, til du får noe folk liker. Du kan mene mye rasjonelt om mat, men grunnlaget for suksess er at det smaker godt! 

 

Litt som å lage sjokolade. Du har en kvalitetsråvare, så tilfører du, trekker fra og spisser til du får noe folk liker.

 

A. Idsøe produserer i dag 14 ulike varianter for Jacobs Utvalgte, inkludert flere rå pølser. Råvaren er svin og lam med et kvalitetsstempel fra Jæren Smak. Kjøttet kommer fra naboen i Stavanger, Prima Jæren, som samarbeider tett med lokale bønder. Dyrevelferd er viktig, dette blir sikret helt fra start. Prima Jæren betaler bøndene mer for at de skal følge deres retningslinjer. Grisene får større plass, rotematerialer, aktivitetsgjenstander og garantert skikkelig tilsyn.

 

I Stavanger har Albert sin egen butikk, denne tok han over når han var 21 år. Når Albert tok over hadde butikken en årlig omsetning på 20 millioner, som han siden har økt til 220 millioner. Han er opptatt av både vekst og å bevare historien. Pølse- og kjøttdisken i butikken hans er nok landets lengste. Her får du det meste av fersk kjøttpudding, chipotle, geitost fra Munkeby, Valrhona-sjokolade, italiensk pasta og sauser. 

Etablert
1828
Område
Sørlandet
Albert Idsøe
Produkter fra A. Idsøe
Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips

Artikkelbilde Drikke til julematen

Julen nærmer seg, og vi vet at du ønsker å tilby den perfekte drikkeopplevelsen til årets julebord. Vi har samlet de beste anbefalingene til julematen, fra rød og hvit vin som komplementerer den tradisjonelle ribbetallerken, til utvalgte øl som fremhever smaken av pinnekjøtt. Og for å avslutte måltidet på beste vis, finner du også noen nydelige dessertviner som setter prikken over i-en.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!