Innkjøp av varer

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Innkjøp av varer

En viktig del av serveringstedet ditt er rettene og produktene du selger. For å lage disse trenger du råvarer, og det kan kanskje oppleves som en jungel av leverandører og tilbydere når du skal i gang med dine innkjøp. Uansett hvilke løsninger du velger er det viktig å huske på at økonomi og innkjøp henger tett sammen, og at du kan spare mye penger på å gjøre fornuftige innkjøp

For å slippe å bruke unødvendig tid på avtaler kan du bli medlem i en innkjøpskjede. Da har allerede kjeden fremforhandlet priser på varene du har behov for. Det er mange alternativer på kjedesiden, så vi anbefaler at du tar en prat med flere og vurderer hvilken som er mest aktuell for deg og ditt behov. Her har du linker til innkjøpskjeder:

 

 

Visste du at ASKO Servering har egne rådgivere i serveringsmarkedet? Våre markedskonsulenter gir deg gjerne gode råd om hvordan du kan strukturere og effektivisere innkjøp slik at du holder kostnadene nede. Benytt denne linken så tar vi kontakt med deg for en prat.

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg digitale-verktøy_125.jpg


Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Artikkelbilde Alkoholfritt til julebordet

Flere velger alkoholfritt når de er ute og spiser. Vi har gode varianter innen alkoholfri vin, alkoholfritt juleøl og fruktmoster på lager.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.