
Historien til Rørvik Fisk starter med mine foreldre, Marie og Øivind Pettersen. I 1927 i en kjeller i Rørvik, begynte min mor å produsere fiskemat for hånd. Min far startet sin karriere innen fiskesalg med en hanke uer til stewarten på Hurtigruten. Produkter med kvalitet laget av de beste råvarene, var viktig for mine foreldre. Etterspørselen etter min mors fiskematprodukter økte, og bedriften var i gang, med mor på fiskemat og far på salg av ferskfisk.
Jeg begynte å hjelpe til allerede før endt realskole. Mens de andre ungene badet i Aunevatnet, sto jeg og vasket uer på brygga. Men slik var det – alle skulle bidra. I 1958 begynte jeg for fullt i bedriften. Da kjørte jeg rundt Vikna og kjøpte inn villaks. Etterhvert som jeg fikk større ansvar, oppdaget jeg «romantikken» i næringen. Det innebar ingen plankekjøring, men både motgang og medgang, noe som var og fortsatt er, det mest givende i denne bransjen. Jeg tenker på bedriften hele døgnet, og den betyr mye for meg. De ansatte hos oss har vist en lojalitet til bedriften som har gjort at de gjennom årelang erfaring har utviklet en unik kompetanse. Dette gjør at vi kan levere kvalitetsprodukter som vi er stolte av. Vi har utviklet oss ut fra hva fiskerne leverer og brukt det til å skaffe oss et marked her i Norge og nedover i Europa, samt Afrika og Asia. Hvitfisknæringen har alltid vært et livsgrunnlag i området her. Beliggenheten vår kunne ikke ha vært bedre. Fiskefeltene til både hvitfisk og pelagisk fisk ligger rett utenfor stuevinduet.
Et godt forhold til fiskerne våre er veldig viktig. Ikke bare fordi de leverer råvarene til det vi skal leve av, men også fordi en åpen dialog er helt avgjørende for å kunne opprettholde den høye kvaliteten vi ønsker. Det er viktig at alle drar i samme retning, og her føler jeg vi har lyktes. Både vi og fiskerne ser betydningen av god kvalitet. Mine foreldre bygde opp bedriften basert på å levere produkter med høy kvalitet. Dette verdigrunnlaget har vi videreført når vi lager både tradisjonelle og nyskapende produkter.
-Ragnvald



Mange bedrifter lurer på hvordan de skal ta betalt for tjenestene sine i disse koronatider. Her er rådene og tipsene fra Vipps.

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.