Råstad Foods

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Råstad Foods
Vi lesker deg!
Fermentert velsmakende te fra solrike Tønsberg i Vestfold

Vi er et lokalt Kombucha bryggeri i Vestfold, nærmere bestemt Tønsberg, som er levende opptatt av å inspirere til en sunnere livsstil gjennom velsmakende, frisk og fermentert drikke. I Vestfolds deilige skjærgård henter jeg inspirasjon til å utvikle Råstad Kombucha videre. Jeg, Heidi Råstad eier og daglig leder, startet i 2015 å lage Kombucha på kjøkkenbenken, jeg fant raskt ut at dette ville at flere skulle få smake.  Så jeg prøvde ut markedet i et halvt år, så stiftet jeg Råstad Foods AS i April 2016.  Da byttet jeg ut mine 8 liters glasskrukker til 50 liters tanker og flyttet produksjonen til mine foreldres kjeller. Og mine første kasser med Råstad Kombucha solgte inn til butikk 15 Juni 2016.  

Bare rene bær, frukt og urter

I dag har vi for lengst vokst ut av både kjeller og 50 liters tanker, og er i et større lokale og brygger kombucha på 1000 liters tanker. Kundemassen har økt jevnt og trutt, i dag har vi kunder i flere forskjellige segmenter.  Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha, som det friske og gode alternative til både brus og alkoholfritt dette er. Råstad Kombucha kan drikkes til enhver anledning, til alle årstider og i all slags vær. Og passer særdeles godt til mat. Og man kan lage fantastiske alkoholfrie drinker med Kombucha som en hoved ingrediens.

 

Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er tilsatt bare rene bær, frukt og urter. Dette er et godt produkt som kan være optimalt for kroppens naturlige funksjoner. Kombucha inneholder melkesyrebakterier som kan hjelpe på fordøyelsen.
Råstad Kombucha er helt uten tilsetningsstoffer og er ikke pasteurisert, derfor vil det danne seg små bakterie og gjærkulturer, og bær rester i flasken over tid. Dette er rett og slett et kvalitetsstempel. Etter endt fermentering er det lite sukker igjen, det har i tillegg omdannet seg til et type fruktsukker. 

Vi har tre smaker, Bringebær kombucha, Ingefær Kombucha og Rabarbra/ Jordbær Kombucha.

Etablert
2016
Område
Østlandet
Daglig leder Heidi Råstad
Produkter fra Råstad Foods
Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Ecolab - trygg og sikker gjenåpning med våre effektive Covid-19 produkter

Ecolab er verdensledende innen vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester. Vi leverer omfattende løsninger og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i mer enn 170 land.

Artikkelbilde I'm Here

Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Artikkelbilde SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.