Råstad Foods

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Råstad Foods
Vi lesker deg!
Fermentert velsmakende te fra solrike Tønsberg i Vestfold

Vi er et lokalt Kombucha bryggeri i Vestfold, nærmere bestemt Tønsberg, som er levende opptatt av å inspirere til en sunnere livsstil gjennom velsmakende, frisk og fermentert drikke. I Vestfolds deilige skjærgård henter jeg inspirasjon til å utvikle Råstad Kombucha videre. Jeg, Heidi Råstad eier og daglig leder, startet i 2015 å lage Kombucha på kjøkkenbenken, jeg fant raskt ut at dette ville at flere skulle få smake.  Så jeg prøvde ut markedet i et halvt år, så stiftet jeg Råstad Foods AS i April 2016.  Da byttet jeg ut mine 8 liters glasskrukker til 50 liters tanker og flyttet produksjonen til mine foreldres kjeller. Og mine første kasser med Råstad Kombucha solgte inn til butikk 15 Juni 2016.  

Bare rene bær, frukt og urter

I dag har vi for lengst vokst ut av både kjeller og 50 liters tanker, og er i et større lokale og brygger kombucha på 1000 liters tanker. Kundemassen har økt jevnt og trutt, i dag har vi kunder i flere forskjellige segmenter.  Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha, som det friske og gode alternative til både brus og alkoholfritt dette er. Råstad Kombucha kan drikkes til enhver anledning, til alle årstider og i all slags vær. Og passer særdeles godt til mat. Og man kan lage fantastiske alkoholfrie drinker med Kombucha som en hoved ingrediens.

 

Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er tilsatt bare rene bær, frukt og urter. Dette er et godt produkt som kan være optimalt for kroppens naturlige funksjoner. Kombucha inneholder melkesyrebakterier som kan hjelpe på fordøyelsen.
Råstad Kombucha er helt uten tilsetningsstoffer og er ikke pasteurisert, derfor vil det danne seg små bakterie og gjærkulturer, og bær rester i flasken over tid. Dette er rett og slett et kvalitetsstempel. Etter endt fermentering er det lite sukker igjen, det har i tillegg omdannet seg til et type fruktsukker. 

Vi har tre smaker, Bringebær kombucha, Ingefær Kombucha og Rabarbra/ Jordbær Kombucha.

Etablert
2016
Område
Østlandet
Daglig leder Heidi Råstad
Produkter fra Råstad Foods
Artikkelbilde Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet!

Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre. Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Essity - Har du sikret den nye hygienestandarden på ditt overnattingssted?

På campingplasser og overnattingssteder er høy hygienestandard en av de viktigste faktorene for å få gjestene til å trives og komme tilbake.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.