Råstad Foods

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Råstad Foods
Vi lesker deg!
Fermentert velsmakende te fra solrike Tønsberg i Vestfold

Vi er et lokalt Kombucha bryggeri i Vestfold, nærmere bestemt Tønsberg, som er levende opptatt av å inspirere til en sunnere livsstil gjennom velsmakende, frisk og fermentert drikke. I Vestfolds deilige skjærgård henter jeg inspirasjon til å utvikle Råstad Kombucha videre. Jeg, Heidi Råstad eier og daglig leder, startet i 2015 å lage Kombucha på kjøkkenbenken, jeg fant raskt ut at dette ville at flere skulle få smake.  Så jeg prøvde ut markedet i et halvt år, så stiftet jeg Råstad Foods AS i April 2016.  Da byttet jeg ut mine 8 liters glasskrukker til 50 liters tanker og flyttet produksjonen til mine foreldres kjeller. Og mine første kasser med Råstad Kombucha solgte inn til butikk 15 Juni 2016.  

Bare rene bær, frukt og urter

I dag har vi for lengst vokst ut av både kjeller og 50 liters tanker, og er i et større lokale og brygger kombucha på 1000 liters tanker. Kundemassen har økt jevnt og trutt, i dag har vi kunder i flere forskjellige segmenter.  Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha, som det friske og gode alternative til både brus og alkoholfritt dette er. Råstad Kombucha kan drikkes til enhver anledning, til alle årstider og i all slags vær. Og passer særdeles godt til mat. Og man kan lage fantastiske alkoholfrie drinker med Kombucha som en hoved ingrediens.

 

Det har alltid vært en drøm å få folk flest til å drikke Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er tilsatt bare rene bær, frukt og urter. Dette er et godt produkt som kan være optimalt for kroppens naturlige funksjoner. Kombucha inneholder melkesyrebakterier som kan hjelpe på fordøyelsen.
Råstad Kombucha er helt uten tilsetningsstoffer og er ikke pasteurisert, derfor vil det danne seg små bakterie og gjærkulturer, og bær rester i flasken over tid. Dette er rett og slett et kvalitetsstempel. Etter endt fermentering er det lite sukker igjen, det har i tillegg omdannet seg til et type fruktsukker. 

Vi har tre smaker, Bringebær kombucha, Ingefær Kombucha og Rabarbra/ Jordbær Kombucha.

Etablert
2016
Område
Østlandet
Daglig leder Heidi Råstad
Produkter fra Råstad Foods
Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Husk alkoholfrie alternativer

Alkoholfritt øl har vært i forholdsvis sterk vekst over en lengre periode. Serveringssteder har krav i bevillinger til å kunne presentere et alkoholfritt sortiment som står i stil med det alkoholholdige sortimentet. Dette vet flere og flere forbrukere å benytte seg av. I dag tilbys også en større og større mengde alternativer i takt med salgsøkningen. Siste skudd på stammen er UTEN Ananas.

Artikkelbilde UNIL + setter smak på høsten

Prøv Unil + sine pureer i dine supper, som f.eks. tapinade og spread til 10% rabatt! Lag en høstsuppe med basis i gode råvarer og smaksett den med sopp-pure av steinsopp og sjampinjong.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 4000 produkter.

Til kassen