Mydland

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Mydland
Kvalitet gir mersmak
Vi er en av landsdelens sterkeste merkevarer og spesialister på pølser og spekemat

H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland - opprinnelig fra Rogaland. I dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye og moderne lokaler i Tromsø. Bedriften har 36 ansatte og en omsetning på ca 100 millioner kroner. Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Bedriften har fått en rekke utmerkelser - deriblant NM-tittel, kjøttbransjens hederspris og 4 gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2016. Ble i 2017 kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten samt fikk vi kjøttbransjens egen hederspris. Utnevnelsen henger høyt, og berømmer bedriften vår som kvalitetsbevisst, innovativ og bærekraftig.

 

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten

Selv om vår jobb nr 1 er å lage gode produkter av godt kjøtt, har vi i årevis betraktet involvering og engasjement som et viktig kriterium for å lykkes. Vi jobber derfor kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter – lokalt og nasjonalt. En rekke av våre spesialiteter krever nøye utvalgte råvarer av særdeles god kvalitet, og dette er ikke mulig å gjennomføre uten et nært, godt og forpliktende samarbeid. Når råvarene er i hus starter den viktigste jobben for oss som kjøttprodusent: Å lage delikate, velsmakende og trygge produkter som møter behovet hos både private husholdninger, profesjonelle kjøkken og detaljhandelen. «Kvalitet gir mersmak» er kundeløftet som har stått sentralt siden etableringen av bedriften.

 

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter

Mydland har ikke eget butikkutsalg, men vi møter kundene gjennom en rekke andre kanaler: På restaurantbord, kafeer og i kantiner, i hyller, ferskvare- og frysedisker i dagligvarehandelen, i pølsekiosker og bensinstasjoner, på store og små arrangement, via catering og i nettbutikk. Kundenes forventninger til merkevaren Mydland skal møtes – enten det dreier seg om et stykke kjøtt på en restaurant eller en skive skinke på et smørbrød. Grossister og andre profesjonelle kunder stiller i tillegg høye krav til vår evne til logistikk og levering, og vår suksess som leverandør er betinget av at hele bedriften tar ansvar når det gjelder. Dette jobber vi mye med, og da er det ekstra hyggelig med gode tilbakemeldinger som eksempelvis utnevnelsen som «Årets leverandør « til Hurtigruten.

Etablert
1920
Område
Nordnorge
Kurt Henrik Mydland
Produkter fra Mydland
Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 3900 produkter.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Ønsker du å servere kundene dine håndverk produkter med et hjemmelaget preg?

Er du ute etter gode håndstekte karbonader eller andre farseprodukter, er Matbørsen en naturlig samarbeidspartner. Vi ønsker å gjøre det enkelt å utvide menyen og gi deg og gjestene dine det samme gode resultatet hver gang.

Til kassen