
Meråker Kjøtt har forsynt hele Trøndelag med kvalitetsvarer siden 1954. Vi er kjent langt utenfor bygdas grenser og produktene våre selges i hele Midt-Norge. Vi tilbyr alt innenfor kjøtt, slakt, ferdig stekte produkter, pølser og spekemat. Mange av produktene fra oppstarten av selger vi den dag i dag, med tilnærmet samme oppskrift. Samtidig er vi opptatt av å tilby nye produkter som går hånd i hånd med de tradisjonelle matvarene vi er så glade i.
Visjonen vår er å alltid være i sentrum av norsk mattradisjon. For oss betyr det at vi både streber etter å bevare den tradisjonelle håndverkskvaliteten, men at vi stadig tenker nytt for å videreutvikle både oppskriftene og produktsortimentet vårt. Gjennom de over 60 årene Meråker Kjøtt har eksistert har vi bygget opp stor fagkompetanse, og vi er stolte av kvaliteten på produktene våre. Vi har genuin interesse for det vi driver med, og vi legger vår ære i at produktene vi lager, lages av ferske råvarer av høy kvalitet. For oss i Meråker Kjøtt er kun det beste godt nok.
Vi stiller strenge krav til ingrediensene vi bruker, og har derfor inngått et nært samarbeid mer råvareleverandører vi vet er like kvalitetsbevisste som oss. Basert på gode, gamle resepter lager vi våre produkter fra bunnen av, med den riktige balansen mellom kjøttmengde og krydder. Resultatet er kvalitetsprodukter rike på både kjøtt og smak, noe som skaper matopplevelser litt utenom det vanlige.



Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Kjære bartender! Hvis du trodde at du måtte presse Limejuice og Lemonjuice selv, så tro om igjen...

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.